Author Topic: [Resolved] Uh...Why?  (Read 2812 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6700
  • Trust only what you test yourself!
[Resolved] Uh...Why?
« on: October 08, 2011, 11:43:15 PM »
Why does the Yahoo USA version have three green bars and the Yahoo UK version have only two green bars with WebRep?  ???

I "re-installed" WebRep to try it out again. Still not sold on it.  :)
« Last Edit: October 12, 2011, 04:09:23 AM by Para-Noid »
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.

Online DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 89057
  • No support PMs thanks
Re: Uh...Why?
« Reply #1 on: October 09, 2011, 12:40:10 AM »
Easy to understand really, they are different domain names and will obviously have different numbers of votes. You can't compare the two just because they are Yahoo, they are different domains.

I don't know how you are going to yahoo.co.uk as when I do I get redirected to uk.yahoo.com and that shows three bars.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 24.3.6108 (build 24.3.8975.762) UI 1.0.801/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6700
  • Trust only what you test yourself!
Re: Uh...Why?
« Reply #2 on: October 09, 2011, 01:15:03 AM »
Easy to understand really, they are different domain names and will obviously have different numbers of votes. You can't compare the two just because they are Yahoo, they are different domains.

I don't know how you are going to yahoo.co.uk as when I do I get redirected to uk.yahoo.com and that shows three bars.
There are now but not when I did my initial test.  :)
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.

Online DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 89057
  • No support PMs thanks
Re: Uh...Why?
« Reply #3 on: October 09, 2011, 01:54:13 AM »
Yes but my question remains, how did you enter yahoo.co.uk as it should redirect to uk.yahoo.com and consequently when you see three bars is it for yahoo.co.uk or uk.yahoo.com ?
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 24.3.6108 (build 24.3.8975.762) UI 1.0.801/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67194
Re: Uh...Why?
« Reply #4 on: October 09, 2011, 02:59:56 AM »
Different domains, different number of votes.
WebRep is based on reputation votes, as you know.
Sorry to be obvious :-[
The best things in life are free.

Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6700
  • Trust only what you test yourself!
Re: Uh...Why?
« Reply #5 on: October 09, 2011, 08:38:55 PM »
Here's the link  http://uk.yahoo.com/

I am well aware of the "popularity" part. It's when I first went to uk.yahoo.com all I saw was two green bars. I am wondering if it's the server again. WebRep on the UK Yahoo is  three green bars now as it should be.  :)
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.