Author Topic: [Avast 5.0.377]Sending Virus samples with virus chest not working!  (Read 3379 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Soure73

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 137
 I've tried to send a few undetected malware using the virus chest but so far i'm not having any luck :(
After repairing the Avast instalation the problem persists, does anybody else having this problem?

HP Compaq with Amd AthlonII x2 2.7Ghz,4 Gig ram 1066 Mhz DDR3,ATI Radeon HD 3000(onboard),Windows 10 Home 64bit

spg SCOTT

  • Guest
Re: [Avast 5.0.377]Sending Virus samples with virus chest not working!
« Reply #1 on: January 24, 2010, 01:39:36 PM »
I am not too sure, but I think that my submissions may not be sent...
I can still see the files prepared for sending in the C:\ProgramData\Alwil Software\Avast5\spool\suspic folder...

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11860
    • AVAST Software
Re: [Avast 5.0.377]Sending Virus samples with virus chest not working!
« Reply #2 on: January 24, 2010, 03:53:11 PM »
How do you know the samples were not sent?

Hermite15

  • Guest
Re: [Avast 5.0.377]Sending Virus samples with virus chest not working!
« Reply #3 on: January 24, 2010, 04:37:28 PM »
they won't be sent before the next update, that's a normal and expected behavior.
« Last Edit: January 24, 2010, 04:39:58 PM by Logos »

Mr.Agent

  • Guest
Re: [Avast 5.0.377]Sending Virus samples with virus chest not working!
« Reply #4 on: January 24, 2010, 04:40:06 PM »
When i do send a virus by the chest i just press after that the virus database update and its say in the download that its send the virus report on avast!...

Offline Soure73

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 137
Re: [Avast 5.0.377]Sending Virus samples with virus chest not working!
« Reply #5 on: January 24, 2010, 04:59:28 PM »
When i do send a virus by the chest i just press after that the virus database update and its say in the download that its send the virus report on avast!...

 Mine's used to do the same wend i was using the beta versions of Avast but since updating to the 5.0.377 build it doesn't work any more :(
HP Compaq with Amd AthlonII x2 2.7Ghz,4 Gig ram 1066 Mhz DDR3,ATI Radeon HD 3000(onboard),Windows 10 Home 64bit

spg SCOTT

  • Guest
Re: [Avast 5.0.377]Sending Virus samples with virus chest not working!
« Reply #6 on: January 24, 2010, 06:38:17 PM »
How do you know the samples were not sent?

my point was that I can't tell...It doesn't show the sending of the file when you update...