Author Topic: [RESOLVED]Avast didn't install right or what?  (Read 3017 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Coolmario88

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1554
  • Bronies make the web go round
[RESOLVED]Avast didn't install right or what?
« on: November 25, 2010, 01:44:40 AM »
Hello, i just got my computer back from being reformated and i installed avast free. and i went to click on it and i got this error message(see pic) any idea on how i can fix this? i didn't install all the windows update to my computer yet is that the problem?
« Last Edit: November 25, 2010, 02:53:57 AM by Coolmario88cp »
OS: Windows 10 64-bit
Webbrowser: Mozilla Firefox

Offline Coolmario88

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1554
  • Bronies make the web go round
Re: Avast didn't install right or what?
« Reply #1 on: November 25, 2010, 01:56:58 AM »
I guess i will do a repair of Avast..
OS: Windows 10 64-bit
Webbrowser: Mozilla Firefox

Offline Coolmario88

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1554
  • Bronies make the web go round
Re: Avast didn't install right or what?
« Reply #2 on: November 25, 2010, 02:00:22 AM »
I did a repair and this error isn't fixed  >:( Any help please ???
OS: Windows 10 64-bit
Webbrowser: Mozilla Firefox

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 85645
  • No support PMs thanks
Re: Avast didn't install right or what?
« Reply #3 on: November 25, 2010, 02:25:42 AM »
You need to install MS Visual C++ 2008 Redistributable, see image.

Check her for a download link MS Visual C++ 2008 Redistributable.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.8.2487 (build 21.8.6586.691) UI 1.0.666/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Coolmario88

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1554
  • Bronies make the web go round
Re: Avast didn't install right or what?
« Reply #4 on: November 25, 2010, 02:34:13 AM »
You need to install MS Visual C++ 2008 Redistributable, see image.

Check her for a download link MS Visual C++ 2008 Redistributable.
ok i installed it. and i removed avast cause windows recommended that i do that..  thanks for the link to download the MS Visual C++ 2008 Redistributable. :)
« Last Edit: November 25, 2010, 02:51:54 AM by Coolmario88cp »
OS: Windows 10 64-bit
Webbrowser: Mozilla Firefox

Offline Coolmario88

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1554
  • Bronies make the web go round
Re: Avast didn't install right or what?
« Reply #5 on: November 25, 2010, 02:53:14 AM »
I installed Avast Free Again. Now It works! :D I like the new Sound for the Virus database has been updated voice it sounds better.
OS: Windows 10 64-bit
Webbrowser: Mozilla Firefox

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 85645
  • No support PMs thanks
Re: [RESOLVED]Avast didn't install right or what?
« Reply #6 on: November 25, 2010, 03:25:18 AM »
You're welcome.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.8.2487 (build 21.8.6586.691) UI 1.0.666/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security