Author Topic: [SOLVED Avast 6 Free] WebRep with IE 8 issue  (Read 1716 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zyndstoff (aka Steven Gail)

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 2613
  • I can resist anything except temptation.
    • tex62
[SOLVED Avast 6 Free] WebRep with IE 8 issue
« on: February 24, 2011, 08:22:41 AM »
Hi there, guys.

Installed Avast 6 yesterday through GUI update from 5.1.889, everything went smooth.

One funny thing though:
Firefox is my default browser, the WebRep plugin installed and it works, the Avast GUI says: "Plugin installed"  :D
For the IE 8 plugin the Avast UI says "Not installed". When I click on "Install" in the GUI, I end up with an error message from Avast stating it cannot be installed. However, when I open the IE, the WebRep shows up and is working correctly as far as I can see...  ???  :o

This is on Win 7 x64 Pro (SP 1).

Anyone know this symptom or has a solution? It seems that everything is working correctly except that the GUI is not showing the true status of the IE 8 WebRep...

Thx
« Last Edit: February 24, 2011, 04:18:55 PM by Zyndstoff »
7 x64 SP1, FF 8a Aurora, TB6, 6.0.1203 Free
Free MBAM Clear

Offline Zyndstoff (aka Steven Gail)

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 2613
  • I can resist anything except temptation.
    • tex62
Re: WebRep with IE 8 issue
« Reply #1 on: February 24, 2011, 04:18:09 PM »
Fixed.

Did a repair installation of Avast 6, rebooted, installed IE8 Plugin.

Everything as it should be now.
7 x64 SP1, FF 8a Aurora, TB6, 6.0.1203 Free
Free MBAM Clear