Author Topic: WebRep??  (Read 12482 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86925
  • No support PMs thanks
Re: WebRep??
« Reply #15 on: February 25, 2011, 08:00:55 PM »
No problem, glad I could help.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.9.6034 (build 22.9.7554.734) UI 1.0.728/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

YoKenny

  • Guest
Re: WebRep??
« Reply #16 on: February 25, 2011, 08:08:31 PM »
No problem, glad I could help.
Its still dead.  ???

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86925
  • No support PMs thanks
Re: WebRep??
« Reply #17 on: February 25, 2011, 08:12:09 PM »
Not here, not in firefox, not right now at the time of this post.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.9.6034 (build 22.9.7554.734) UI 1.0.728/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline honda2010

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 141
Re: WebRep??
« Reply #18 on: February 25, 2011, 08:13:23 PM »
All 3 of mine dead as i type.
GIGABYTE GA-78LMT-S2P AMD 760 Motherboard ,  AMD FX-6100 Processor - Six Core, 8MB L3 Cache, 6MB L2 Cache, 3.30GHz (3.90GHz Max Turbo), Socket AM3+, 95W, Unlocked, OEM, Patriot Viper Xtreme 8GB Desktop Memory Module - DDR3, Samsung Evo SSD, Windows 10 Latest , Fire Fox Latest with ABP, Malwarebytes Pro.

YoKenny

  • Guest
Re: WebRep??
« Reply #19 on: February 25, 2011, 08:15:58 PM »
Not here, not in firefox, not right now at the time of this post.
Its the same for IE8 on my XP Pro system and both IE9 32bit and 64bit on my Windows 7 system ::)

By the way, I got rid of Finjan Secure Browsing and it does not change things! :'(
« Last Edit: February 25, 2011, 08:18:43 PM by YoKenny »

Offline honda2010

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 141
Re: WebRep??
« Reply #20 on: February 25, 2011, 08:19:09 PM »
Yokenny maybe were on a different server or something different from david. I dunno if all is on 1 server or what. All i know is it aint worked in 2 days on all 3 of my machines and it makes me wonder what else is not working that i dont know about.

Im running WOT on 2 of my machines and not the other in ff and makes no difference.
« Last Edit: February 25, 2011, 08:21:06 PM by honda2010 »
GIGABYTE GA-78LMT-S2P AMD 760 Motherboard ,  AMD FX-6100 Processor - Six Core, 8MB L3 Cache, 6MB L2 Cache, 3.30GHz (3.90GHz Max Turbo), Socket AM3+, 95W, Unlocked, OEM, Patriot Viper Xtreme 8GB Desktop Memory Module - DDR3, Samsung Evo SSD, Windows 10 Latest , Fire Fox Latest with ABP, Malwarebytes Pro.

YoKenny

  • Guest
Re: WebRep??
« Reply #21 on: February 25, 2011, 08:24:34 PM »
Yokenny maybe were on a different server or something different from david. I dunno if all is on 1 server or what. All i know is it aint worked in 2 days on all 3 of my machines and it makes me wonder what else is not working that i dont know about.
Its a big ocean between the UK and Czechoslovakia so there must be a storm at sea.  ;)

YoKenny

  • Guest
Re: WebRep??
« Reply #22 on: February 25, 2011, 08:27:48 PM »
Im running WOT on 2 of my machines and not the other in ff and makes no difference.
I would not run WOT as it is very unreliable and very user biased.

Offline honda2010

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 141
Re: WebRep??
« Reply #23 on: February 25, 2011, 08:32:12 PM »
Im running WOT on 2 of my machines and not the other in ff and makes no difference.
I would not run WOT as it is very unreliable and very user biased.

Yea i dont like it anyway going to remove it. Thanks for the advice! ;D
GIGABYTE GA-78LMT-S2P AMD 760 Motherboard ,  AMD FX-6100 Processor - Six Core, 8MB L3 Cache, 6MB L2 Cache, 3.30GHz (3.90GHz Max Turbo), Socket AM3+, 95W, Unlocked, OEM, Patriot Viper Xtreme 8GB Desktop Memory Module - DDR3, Samsung Evo SSD, Windows 10 Latest , Fire Fox Latest with ABP, Malwarebytes Pro.

Offline schmidthouse

  • VIRUS FREE A Long Time
  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 7124
  • When you think you know, Think Again
Re: WebRep??
« Reply #24 on: February 25, 2011, 08:33:33 PM »
Yokenny maybe were on a different server or something different from david. I dunno if all is on 1 server or what. All i know is it aint worked in 2 days on all 3 of my machines and it makes me wonder what else is not working that i dont know about.
Its a big ocean between the UK and Czechoslovakia so there must be a storm at sea.  ;)

Yeh, and there's alot of country between East and West Canada. ;)
Is not working for me all day (and yesterday) :-\
***HP ENVY 15K LT W10 Pro 21H2 64Bit/250GB SSD/16GB Ram/ADU v.22.3b/VS/SANDBOXIE-plus/MailWasherPRO
**HP Compaq 8510p LT W10 Pro 21H2 64Bit/1TB HD/8GB Ram/ADU v.22.3b/VS/SANDBOXIE/HotSpot Shield
 Avast Mobile Security (Android)
LAYERED SECURITY SOFTWARE

Offline tbird

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 157
  • Proud avast user
Re: WebRep??
« Reply #25 on: February 25, 2011, 08:44:46 PM »
The bars being grey (on all search hits and pages) are an indication that there is a problem with the webrep servers at the time.

That is what's happening to me.  The bars are grey and have been since I upgraded last night.  Have never seen green.

Ok Thank you! Just wanted to make sure it wasnt workin and not just me.
XP/SP3, Intel Pentium 4, 992MB Ram, Avast 2014 Free, Chrome  with ABP , Private  Firewall 7.0,  MBAM, WinPatrol and Thunderbird 24.6.0

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86925
  • No support PMs thanks
Re: WebRep??
« Reply #26 on: February 25, 2011, 08:52:01 PM »
Not here, not in firefox, not right now at the time of this post.
Its the same for IE8 on my XP Pro system and both IE9 32bit and 64bit on my Windows 7 system ::)

By the way, I got rid of Finjan Secure Browsing and it does not change things! :'(

I don't have it installed on IE as I use it once in a blue moon, it isn't worth having it installed any longer. So I can't check with IE8. But if it is working for one I would expect it to be working on the other, as it was when I had it installed for testing only.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.9.6034 (build 22.9.7554.734) UI 1.0.728/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline tbird

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 157
  • Proud avast user
Re: WebRep??
« Reply #27 on: February 25, 2011, 09:05:52 PM »
I just tried IE and gray bars there also.
XP/SP3, Intel Pentium 4, 992MB Ram, Avast 2014 Free, Chrome  with ABP , Private  Firewall 7.0,  MBAM, WinPatrol and Thunderbird 24.6.0

Offline honda2010

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 141
Re: WebRep??
« Reply #28 on: February 26, 2011, 08:10:01 PM »
My webrep started working just now on all 3 machines at the time of this post.
GIGABYTE GA-78LMT-S2P AMD 760 Motherboard ,  AMD FX-6100 Processor - Six Core, 8MB L3 Cache, 6MB L2 Cache, 3.30GHz (3.90GHz Max Turbo), Socket AM3+, 95W, Unlocked, OEM, Patriot Viper Xtreme 8GB Desktop Memory Module - DDR3, Samsung Evo SSD, Windows 10 Latest , Fire Fox Latest with ABP, Malwarebytes Pro.

Offline honda2010

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 141
Re: WebRep??
« Reply #29 on: February 27, 2011, 06:34:26 PM »
All quit workin again. Bummer! ;D ;D :o
GIGABYTE GA-78LMT-S2P AMD 760 Motherboard ,  AMD FX-6100 Processor - Six Core, 8MB L3 Cache, 6MB L2 Cache, 3.30GHz (3.90GHz Max Turbo), Socket AM3+, 95W, Unlocked, OEM, Patriot Viper Xtreme 8GB Desktop Memory Module - DDR3, Samsung Evo SSD, Windows 10 Latest , Fire Fox Latest with ABP, Malwarebytes Pro.