Author Topic: SOLVED : SBP Licence error  (Read 9793 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lukas.hasik

  • Moderator
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 905
  • Product manager of Mac AV and Cleanup
SOLVED Re: SBP Licence error
« Reply #15 on: August 04, 2011, 09:34:18 PM »
The issues with the license has been resolved by manually changing the license files of the customers with "&" characters in name. New licenses were generated and send to the customers. The bug was fixed in code for next admin console release.

This topic should be marked as SOLVED
Quality is also a feature.

Offline avast@@dvantage77.com

  • J.R. Guthrie - avast! Sales and Support Specialist
  • Avast Reseller
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 740
  • the only avast! Distributor & Platinum Reseller
    • Advantage Micro Corporation
Re: SBP Licence error
« Reply #16 on: August 04, 2011, 09:53:05 PM »
Dear Lukas, Thanks again for all your help!  Once again, YOU ARE THE MAN!  (-:

I'm working on getting the new version configured for deployment and I can't seem to find how to have multiple client configurations.  We need to have one setup for in-house clients and another for traveling salesmen.  Is this feature still available?  J.R.

Sincerely,
 
J.R. "AutoSandbox Guy" Guthrie

"At this point in time, the Internet should be regarded as an Enemy Weapons System!"

Offline lukas.hasik

  • Moderator
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 905
  • Product manager of Mac AV and Cleanup
Re: SBP Licence error
« Reply #17 on: August 04, 2011, 10:14:57 PM »
I'm working on getting the new version configured for deployment and I can't seem to find how to have multiple client configurations.  We need to have one setup for in-house clients and another for traveling salesmen.  Is this feature still available?  J.R.

You can create different groups of computers with different "settings" The settings mimic the avast client Settings window. All changes to a group setting are immediately propagated to al computers in the group.

You can create new groups, you can copy settings of existing group to the new one. Use right click on computer node (Network tab) to move computers among the groups. Click+SHIFT(CONTROL) creates multiselection. Yhen use right click to move whole selection to new group.

You can create "jobs" dedicated to a group. E.g. Full scan running every night on sales computer (instead of every week). etc.
Quality is also a feature.

Offline avast@@dvantage77.com

  • J.R. Guthrie - avast! Sales and Support Specialist
  • Avast Reseller
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 740
  • the only avast! Distributor & Platinum Reseller
    • Advantage Micro Corporation
Re: SBP Licence error
« Reply #18 on: August 04, 2011, 10:25:29 PM »
Thank you, Sir!
Sincerely,
 
J.R. "AutoSandbox Guy" Guthrie

"At this point in time, the Internet should be regarded as an Enemy Weapons System!"