Author Topic: Physical memory  (Read 19715 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeccu

  • Guest
Re:Physical memory
« Reply #30 on: December 03, 2004, 12:21:56 AM »
IN FINNISH:
Asensin nyt zip fileet ja purkasin ne. Kone herjasi, että tiedostot ovat jo olemassa. Haluanko korvata ne? Korvasin
ja sammutin koneen. Kone ei sammut kunnolla vaan herjasi muistihäiriöstä jotain:  ashvserv.exe ei ole elvollinen paikka tai nimi muistille tai jotain sinne päin ja kone boottasi taas itsensä. Kone ei enää sammu ilman tuota herjaa.

Minusta NDIS-SYS osassa on vika.  Alkaa jo toivo uupua :(

Ei se ongelma ole ndis.sys, koska se on yksi Windowsin omista tiedostoista eikä kuulu avastiin. Avastin ongelma nyt vaikuttaa vain jonkun mutkan kautta tuohon. Jos villin veikkauksen joudun heittämään, niin ongelma liittyy vielä tuohon avastin aswTdi.sys tiedostoon kun kerran julkaisevat muutaman päivän sisällä(?) vielä version 4.5.549, johon sisältyy tuo lataamasi korjaustiedosto. Valitettavasti en pysty tämän enempää auttamaan. Toivotaan, että tuo lopullinen 4.5.549 ratkaisee sinunkin ongelmasi. Voithan vielä tietysti kokeilla tuon version julkistuksen jälkeen viimeistä keinoa ja poistaa koko avast koneelta, puhdistaa perusteellisesti rekisteri ja asentaa avast uudelleen.


poonet

  • Guest
Re:Physical memory
« Reply #31 on: December 03, 2004, 12:47:02 PM »
Miten rekisteri pudistetaan ?  ;)

Avast on  koneelta poissa, mutta murusia on varmaan jossain.

Se korjaustiedosto jonka asensin eilen oli  jo olemassa (kuten itsekin sanoit) versiossa 4.5.549 eikä siis auttanut asiaa.

ZA:stakin täällä paljon puhutaan. Sekin periaatteessa voisi olla syyllinen, mutta ZA päivityksetkin oli tehty uuteen versioon.

« Last Edit: December 03, 2004, 01:06:40 PM by poonet »