Author Topic: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473  (Read 168538 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Armored

  • Guest
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #105 on: October 25, 2012, 01:34:02 AM »

 Do you see any errors? If yes, you can save log file and send it to my email (kurtin@avast.com). Thanks.

Yeah, i saw some errors and sent you the logs but 1466 and 1473 versions of aswRegSvr.exe showed the same errors  ??? .

Offline NON

  • Japanese User
  • Avast Überevangelist
  • Ultra Poster
  • *****
  • Posts: 5486
  • Whatever will be, will be.
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #106 on: October 25, 2012, 01:40:44 AM »
Updated via UI over 7.0.1472 RC, working fine so far except FF WebRep function.
Desktop: Win10 Pro 22H2 64bit / Core i5-7400 3.0GHz / 32GB RAM / Avast 23 Premium Beta(Icarus) / Comodo Firewall
Notebook: Win10 Pro 22H2 64bit / Core i5-3340M 2.7GHz / 12GB RAM / Avast 23 Free / Windows Firewall Control
Server: Win11 Pro 23H2 64bit / Core i3-4010U 1.7GHz / 12GB RAM / Avast One 23 Essential

Avast の設定について解説しています。よろしければご覧ください。

Offline mbd35

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 62
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #107 on: October 25, 2012, 02:17:33 AM »
Just updated from GUI. Everything is fine except WebRep is now greyed. WebRep worked before update.

ZeNiX

  • Guest
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #108 on: October 25, 2012, 03:47:41 AM »
It seems that 7.0.1473 has brought back the BSOD problem.
I am using PRO version on my Windows 8 x64.
It was still OK last night.

But this morning, the BSOD on ndis.sys error appeared again.
So, I switched back to 7.0.1742 now.

By the way, when we downgrade Avast, it does not update the version information in registration thus GUI still shows new version number which is not correct. 

happysurf

  • Guest
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #109 on: October 25, 2012, 07:38:24 AM »
Today, on my XP I have update to 1473 from Avast UI and all seems OK except for the Script module that show 0/0 for scan and infected files counting.  :o

Have you rebooted since the update (it is a requirement) as the script shield is working on my XP Pro system, with firefox 16.0.1 (also works with IE8) as the default browser. Whilst my numbers are low, having just booted and aside from being on the avast forums (some sections of which I exclude from the script shield) and just a few other sites.

Yes, but the problem is still here.   :(

cert

  • Guest
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473 ISSUE
« Reply #110 on: October 25, 2012, 08:56:31 AM »
After update to Avast 7.0.1473 many programs can not start (e.g. Firefox, Total Commander, IE, Sysinternals suite). These programs are in memory and can not be event killed by Taskmanager.

Only very few programs are working properly (e.g. CCleaner).

If I turn off File shield and Behavioral shield then is issue resolved.

I'm running Windows XP x64.

No alarms or records in any Avast log (in any shield).
« Last Edit: October 25, 2012, 10:05:10 AM by cert »

Offline Turtlediver

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #111 on: October 25, 2012, 10:52:55 AM »
Just to join the growing list (after hours of troubleshooting):  I updated to 7.0.1473 free on three machines.  The Win7 x64 wouldn't finish booting.  An old laptop with XP simply froze.  Another XP desktop is running just fine.  All machines have the latest MS updates and are in great condition otherwise.  The too frozen machines worked fine in safe mode with networking and are back to normal after reverting to 7.0.1466. 

gg41

  • Guest
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #112 on: October 25, 2012, 11:19:25 AM »
Hello
Avast Free 1473
Win7 Pro 64 bit

Like many people, after update to version 1473, my PC is frozen and I can't do anything... back to 1466 version and everything works fine

Offline IvanM

  • Avast team
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 58
  • Senior Project Manager
    • Avast Software a.s.
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #113 on: October 25, 2012, 11:27:18 AM »
WR not working, but the big problem is avast is not letting Outlook sync with emal accounts.  It will allow them to be received but not send or sync folders (gmail and a local ISP). I rolled back to before the update and reinstalled again with the same result.

Hello,
which version of Outlook do you have. Are you connecting to servers with SSL active in Outlook or not?
Thanks.

dagrev

  • Guest
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #114 on: October 25, 2012, 02:19:32 PM »
WR not working, but the big problem is avast is not letting Outlook sync with emal accounts.  It will allow them to be received but not send or sync folders (gmail and a local ISP). I rolled back to before the update and reinstalled again with the same result.

Hello,
which version of Outlook do you have. Are you connecting to servers with SSL active in Outlook or not?
Thanks.

Thanks Ivan- I'm using 2010, and no SSL.  Security is set to none just as before when Outlook worked.  Nothing changed other than the update.  Also tried a clean install after using the clear tool.  Same result.

I started a thread about this and it seems a few others are having Outlook problems as well.
« Last Edit: October 25, 2012, 03:07:18 PM by dagrev »

ace2701

  • Guest
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #115 on: October 25, 2012, 06:12:57 PM »
I haven't been posting for some time,but I've been reading
the posts every day.  Always keeping avast up to date (see my sig).
Just to let you know, the reason I don't post is that I have
nothing to complain about. Avast continues to run smoothly
on my machine after each version update, and the data bases
come through every day when they're issued.  Keep up the
good work guys.   :D


Rox70

  • Guest
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #116 on: October 25, 2012, 06:45:27 PM »
I've tried the new update on all 3 of my PC's and after the restart the cursor just spins around and everything freezes,  no response from anything so I had to do a system restore in safe mode - when will it be ok to 'update' or is it best to reinstall or wait for version 8 with a fresh reinstall maybe?   

Thanks,
Kaz

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76037
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #117 on: October 25, 2012, 06:54:32 PM »
- Which avast!..?? (Free/Pro/IS)
- OS..?? (32/64 Bit..? - which SP..?)
- Other security related software installed..??
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

tkt

  • Guest
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #118 on: October 25, 2012, 08:28:58 PM »
WINDOWS 7 32 BIT
after fail to update through gui (its show initializing & nothing happen), i uninstall-restart-and install avast free 7.0.1473 & restart again. but
1-script shield not working(0/0)(CHROME Version 22.0.1229.94 )
2-my.avast.com not working(i delete my computer from my.avast.com and connect my new install avast & its show connected but my.avast.com not display my p.c)
« Last Edit: October 25, 2012, 08:39:36 PM by tkt »

Offline midnight

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 2470
Re: NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1473
« Reply #119 on: October 25, 2012, 08:38:40 PM »
Just tried to update Avast on my husbands computer but it won't do anything.  Just sits there doing nothing.  Why won't it update?  He's running Windows XP SP3 64 which has been completely rebuilt.
.