Author Topic: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox  (Read 16508 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kamulko

  • Guest
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #15 on: May 25, 2005, 05:43:05 PM »
The most affected of my most visited links is

http://www.ilsoftware.it/default.asp

kamulko

  • Guest
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #16 on: May 25, 2005, 05:46:32 PM »
I have deactivated also the resident protection by Spyware Blaster, Microsoft Antispyware Beta and SpyBot S&D... the same result... my web settings in Firefox are Java DEACTIVATED, Java Scripts ACTIVATED, Referrers ALLOWED, Cookies ALLOWED

cvsa

  • Guest
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #17 on: May 25, 2005, 05:48:45 PM »
The most affected of my most visited links is

http://www.ilsoftware.it/default.asp

works perfectly for me...... :-\

kamulko

  • Guest
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #18 on: May 25, 2005, 05:50:56 PM »

kamulko

  • Guest
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #19 on: May 25, 2005, 05:51:39 PM »
very strange... ???

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 89053
  • No support PMs thanks
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #20 on: May 25, 2005, 05:52:43 PM »
Could it be anything to do with disabled javascript!!!!

If you applied the temporary security patch of disabling javascript and 'allow websites to install software', etc. with firefox 1.0.4 you can restore the temp patch as it is fixed in 1.0.4.

clicking on a link to open in a new tab gave that error, however the link was 'javascript:apripopup('focus.asp?ID=2');' for a javascript pop-up window. when I simply clicked the link the javascript pop-up was ok (I have enabled it again since 1.0.4).

So I would suggest that you enable javascript again as this may be the cause.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 24.3.6108 (build 24.3.8975.762) UI 1.0.801/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

cvsa

  • Guest
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #21 on: May 25, 2005, 05:54:57 PM »
try also http://www.hwupgrade.it/

works fine...

My javascript is activated (davidr)

kamulko

  • Guest
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #22 on: May 25, 2005, 05:55:14 PM »
I have deactivated also the resident protection by Spyware Blaster, Microsoft Antispyware Beta and SpyBot S&D... the same result... my web settings in Firefox are Java DEACTIVATED, Java Scripts ACTIVATED, Referrers ALLOWED, Cookies ALLOWED

No, friend: see my quoted post...

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 89053
  • No support PMs thanks
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #23 on: May 25, 2005, 05:56:10 PM »
Tried your second link and after several random selections all loaded fine.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 24.3.6108 (build 24.3.8975.762) UI 1.0.801/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

kamulko

  • Guest
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #24 on: May 25, 2005, 05:57:14 PM »
I'm happy you have not yet this problem... unfortunately I have always. Please, what is your detailed web configuration in firefox?

cvsa

  • Guest
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #25 on: May 25, 2005, 06:00:18 PM »
connection : proxy : locahost /12080 (win98se ;D)

all java activated

adblock on

tabbbrowser extension on

ieview on

kamulko

  • Guest
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #26 on: May 25, 2005, 06:05:38 PM »
Maybe is not the j.scripts but only the java... but when we enable java there's no difference in the safety with Iexplore (excepts for ActiveX)... :-\... ok, now I try with java enabled. Thank you.

On the website "hwupgrade" there is a clamorous conference of B. Gates: he had a critic by a ZoneAlarm developer! see the link (use the babelfish translator because is in italian) [thanks again DavidR for the link to babelfish]

http://www.hwupgrade.it/news/sicurezza/14687.html

kamulko

  • Guest
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #27 on: May 25, 2005, 06:08:49 PM »
 :'( java enabled now... and the problem is the same again, damn... >:( DavidR and cvsa, thanks the same for your aid. I will try something new and different.
« Last Edit: May 25, 2005, 06:19:05 PM by Kamulko! »

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 89053
  • No support PMs thanks
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #28 on: May 25, 2005, 06:25:00 PM »
I'm happy you have not yet this problem... unfortunately I have always. Please, what is your detailed web configuration in firefox?

I have no special configuration in firefox for web shield (no proxy settings).

Which link on that page are you getting the problem with (or is it multiple links), I have tried random links and no problems, the javascript link is the Partitioning e Multiboot.

I have tried the B Gates link on the hwupgrade page and that works fine too ???
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 24.3.6108 (build 24.3.8975.762) UI 1.0.801/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

cvsa

  • Guest
Re: Issue: avast! 4.6-665 Pro and Mozilla Firefox
« Reply #29 on: May 25, 2005, 06:27:30 PM »
kamulko, wait for tomorrow.... sometimes it's a problem with the internet provider...... and you break your computer for nothing.... ;)