Author Topic: Avast Online Security settings for Google Chrome  (Read 5395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Staticguy

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1440
Avast Online Security settings for Google Chrome
« on: November 26, 2013, 11:22:21 PM »
This has never happened before. I open up Google Chrome, click on the Avast Online Security icon, tick all of the settings as shown in pic 1. I then click on settings, where it always shows some other other settings where you can make changes and save them, but for some other reason(s) it shows me a blank page as shown in pic 2.

Is this a bug? I uninstalled and reinstalled Avast with avast uninstall utility and avast clean up tool... It's still the same. Re-installing Google Chrome still same result.

If i visit a new website all of the setting that i changed in pic 1 it goes back to reset and I have to tick all of the settings in pic 1. If all of the settings that comes up in pic 2 like it always have and I save those settings. All of the settings that I changed will stay at it is.

Please help!
« Last Edit: November 27, 2013, 12:09:28 AM by Staticguy »
DELL Inspiron 15" 7000 Gaming, Windows 10 Home 2004 (OS Build 19041.388), Trend Micro Internet Security 2020 (16.0.1391), Avast SecureLine VPN (5.6.4982), Windows Firewall, Unchecky 1.2

Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6711
  • Trust only what you test yourself!
Re: Avast Online Security settings for Google Chrome
« Reply #1 on: November 27, 2013, 03:44:02 PM »
The page shown is a HTTPS webpage and avast doesn't scan HTTPS pages.  :)
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.

Offline Staticguy

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1440
Re: Avast Online Security settings for Google Chrome
« Reply #2 on: November 27, 2013, 09:06:56 PM »
Even pages that doesn't use HTTPS pages... AOS doesn't lead me to the page after i click settings.
DELL Inspiron 15" 7000 Gaming, Windows 10 Home 2004 (OS Build 19041.388), Trend Micro Internet Security 2020 (16.0.1391), Avast SecureLine VPN (5.6.4982), Windows Firewall, Unchecky 1.2