Author Topic: Lze v SOA vypnout na klientech Software Updater?  (Read 2658 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zigzag

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 31
Lze v SOA vypnout na klientech Software Updater?
« on: February 06, 2014, 09:42:20 AM »
Nikde jsem to nenašel.

Offline Paba

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 172
Re: Lze v SOA vypnout na klientech Software Updater?
« Reply #1 on: February 06, 2014, 02:51:05 PM »
Nevím jak u SOA, ale u EAC bych vytvořil nový instalační balíček, kterýž neobsahuje updater, a potom nedefinoval novou instalační úlohu a přeinstaloval... Ale ještě předtím bych raději použil odinstalační úlohu na odebrání původní verze. Používám EAC a tam jsem podobnou věc (odebrání firewallu instalovaného omylem) prováděl u mnoha počítačů.

Offline GabrielGorta

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 151
Re: Lze v SOA vypnout na klientech Software Updater?
« Reply #2 on: February 06, 2014, 02:54:29 PM »
Súčasti a prvky programu odoberete v ovládací panel -> programy a súčasti -> avast -> zmeniť


Offline Paba

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 172
Re: Lze v SOA vypnout na klientech Software Updater?
« Reply #3 on: February 06, 2014, 03:13:05 PM »
Súčasti a prvky programu odoberete v ovládací panel -> programy a súčasti -> avast -> zmeniť
To by bylo řešení vhodné pro jednoho domácího klienta, nikoli do profi prostředí... a zmínka o SOA nasvědčuje tomu, že jde o prostředí s více klienty...

Offline zigzag

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 31
Re: Lze v SOA vypnout na klientech Software Updater?
« Reply #4 on: February 10, 2014, 10:40:54 AM »
Takže nejspíš v SOA, ani v EAC Updater vypnout nejde.