Author Topic: Windows XP  (Read 3095 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jenelson1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Windows XP
« on: October 24, 2003, 05:44:13 PM »
I have installed Avast ver 4 on a PC with XP and now everytime it starts up it says I have to reboot the computer.  I have uninstalled and reinstalled and still gives me this error.  I did have to uninstall Norton before this install so is there something left over from Norton?  I have installed this for many home users and have had no problems so far.  It is a great product and want to keep it on this PC

Thanks

Offline chips

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 25
  • I'm a llama!
Re:Windows XP
« Reply #1 on: October 24, 2003, 07:22:39 PM »
Some people had the same problem some time ago: Here is the link to this topic:

http://www.avast.com/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=1415

Offline jenelson1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re:Windows XP
« Reply #2 on: October 24, 2003, 08:30:46 PM »
Thank You  That did take care of the problem.


Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67275
Re:Windows XP
« Reply #3 on: October 24, 2003, 09:40:42 PM »
If you have any problem with Norton desinstallation, just let me know...  ;)
The best things in life are free.

Offline dpsg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re:Windows XP
« Reply #4 on: October 25, 2003, 10:36:27 PM »
I'm usung it on XP without problems, fine and fast.
So I think, yes, :D there might be some Norton stuff still active...