Author Topic: Can't send attachment  (Read 4885 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dooley

  • Guest
Can't send attachment
« on: November 02, 2003, 07:01:23 AM »
Hi team, any suggestions on this one. Since the last update to Build 4.1.289 I have been unable to send e-mail with an attachment. I downloaded the file ASHMAISV but when I compare versions to what I already have installed I guess I  have the latest.
Downloaded version----4.1.274.0
Already installed      -----4.1.287.0
so have not done anything. Thanks for any help,  DOOLEY.

Culpeper

  • Guest
Re:Can't send attachment
« Reply #1 on: November 02, 2003, 11:35:08 PM »
First, try to do a manual update from the icon ball.  right click on ball and select update program update.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67198
Re:Can't send attachment
« Reply #2 on: November 03, 2003, 02:08:16 AM »
Hi team, any suggestions on this one. Since the last update to Build 4.1.289 I have been unable to send e-mail with an attachment. I downloaded the file ASHMAISV but when I compare versions to what I already have installed I guess I  have the latest.
Downloaded version----4.1.274.0
Already installed      -----4.1.287.0
so have not done anything. Thanks for any help,  DOOLEY.

Culpeper is right. This was a bug of 4.1.287 version. Try to update manually the program and the virus database.
When you have version 4.1.289 everything will go fine.

Related forum
The best things in life are free.

dooley

  • Guest
Re:Can't send attachment
« Reply #3 on: November 03, 2003, 03:30:22 AM »

Culpeper is right. This was a bug of 4.1.287 version. Try to update manually the program and the virus database.
When you have version 4.1.289 everything will go fine.

Thanks for the reply Technical & Culpeper but I already have version 4.1.289, that's when the problm started.
     Dooley

Walker

  • Guest
Re:Can't send attachment
« Reply #4 on: November 03, 2003, 03:51:17 AM »
Hi Dooley,

I don't know if you've already seen this, but there was a problem with an earlier update... link here http://www.avast.com/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=1535;start=msg9372#msg9372

I'm no expert, but it might still be a case of de-install/re-install Avast (again?) That is if the fix in the thread does'nt work for you  :-\

Walker.
« Last Edit: November 03, 2003, 03:52:35 AM by Walker »

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67198
Re:Can't send attachment
« Reply #5 on: November 03, 2003, 04:22:26 AM »
Hi Dooley,

I don't know if you've already seen this, but there was a problem with an earlier update... link here http://www.avast.com/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=1535;start=msg9372#msg9372

I'm no expert, but it might still be a case of de-install/re-install Avast (again?) That is if the fix in the thread does'nt work for you  :-\

Walker.

Could you try what Walker proposed? Version 4.1.289 has just only fix (file ashMaiSv.exe). Maybe a new installation could help  :'(
The best things in life are free.