Author Topic: product key  (Read 12084 times)

Offline POLARMAE

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • I'm a llama!
    • Personal Message (Offline)
product key
« on: April 02, 2006, 11:27:10 PM »
Can someone help me get the product key?  I'm trying to update my home edition but when it asks me to re type they letters it doesn't take them; says it's wrong. I'm typing exactly what I see. What am I doing wrong?

Online DavidR

  • avast! Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 69240
  • Gender: Male
  • No support PMs thanks
    • Personal Message (Online)
Re: product key
« Reply #1 on: April 02, 2006, 11:42:39 PM »
It will probably be best to cut and paste the key from the email into the window, ensure that you don't copy a space after the key.

Also see http://www.avast.com/eng/faq-registration-license.html and http://www.avast.com/files/tutorials/insert_key.htm
Core2Duo E8300/ 4GB Ram/ WinXP ProSP3/ avast! free 2014 9.0.2018/ Outpost Firewall Pro9.1/ Firefox 28.0, NoScript, RequestPolicy/ MailWasher Pro/ DropMyRights/ MalwareBytes AntiMalware Premium 2.0.1/ WinPatrol+/ Drive Image 7.1/ SnagIt 10.0/ avast! mobile security

Offline MaydayPL

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • I'm a llama!
    • Personal Message (Offline)
Re: product key
« Reply #2 on: April 03, 2006, 06:37:51 PM »
I can`t making re-register. I write good letters but is not work  ??? Why

Online DavidR

  • avast! Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 69240
  • Gender: Male
  • No support PMs thanks
    • Personal Message (Online)
Re: product key
« Reply #3 on: April 03, 2006, 08:08:50 PM »
Sorry I can't understang your problem ?

Did you enter the letters in the image, ' YUO ' into the box below the image ?
Core2Duo E8300/ 4GB Ram/ WinXP ProSP3/ avast! free 2014 9.0.2018/ Outpost Firewall Pro9.1/ Firefox 28.0, NoScript, RequestPolicy/ MailWasher Pro/ DropMyRights/ MalwareBytes AntiMalware Premium 2.0.1/ WinPatrol+/ Drive Image 7.1/ SnagIt 10.0/ avast! mobile security

Offline MaydayPL

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • I'm a llama!
    • Personal Message (Offline)
Re: product key
« Reply #4 on: April 03, 2006, 08:31:00 PM »
When i writing code on this button (3 letters) I have always bad code (red background)  why?

PS: sorry for my english

Online DavidR

  • avast! Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 69240
  • Gender: Male
  • No support PMs thanks
    • Personal Message (Online)
Re: product key
« Reply #5 on: April 03, 2006, 10:15:43 PM »
Did you complete the form details above the code entry window ?

You didn't say what letters you entered, so I don't know if they were entered correctly ?
The letters in the image you posted were YUO, or that is what I thought they were.

You might not have identified the letters in the image correctly, you can click on the 'click here' if you can't read the letters correctly, this will display another page with different letters.
Core2Duo E8300/ 4GB Ram/ WinXP ProSP3/ avast! free 2014 9.0.2018/ Outpost Firewall Pro9.1/ Firefox 28.0, NoScript, RequestPolicy/ MailWasher Pro/ DropMyRights/ MalwareBytes AntiMalware Premium 2.0.1/ WinPatrol+/ Drive Image 7.1/ SnagIt 10.0/ avast! mobile security

Offline justin1278

  • Advanced Poster
  • **
  • Posts: 1072
  • Gender: Male
    • Personal Message (Offline)
Re: product key
« Reply #6 on: April 03, 2006, 10:46:33 PM »
Hi,

Please personal message me your information and I will register for you. To personal message click on my name above my avatar. Then scroll down under aditional information click send this member a personal message.  ;)
My PC's

Compaq Presario:
Windows Vista Ultimate SP1
AMD Athlon 3800+ 2.4 GHz
2 GB RAM

Sony Vaio:
Windows XP Professional SP3 [Tester]
Intel Pentium M 1.86 GHz
1.5 GB RAM

Online DavidR

  • avast! Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 69240
  • Gender: Male
  • No support PMs thanks
    • Personal Message (Online)
Re: product key
« Reply #7 on: April 03, 2006, 11:38:58 PM »
Justin, whilst this would be helpful, the user has to make a declaration that they qualify and you can't do that on their behalf.
Core2Duo E8300/ 4GB Ram/ WinXP ProSP3/ avast! free 2014 9.0.2018/ Outpost Firewall Pro9.1/ Firefox 28.0, NoScript, RequestPolicy/ MailWasher Pro/ DropMyRights/ MalwareBytes AntiMalware Premium 2.0.1/ WinPatrol+/ Drive Image 7.1/ SnagIt 10.0/ avast! mobile security

Offline Tech

  • avast! team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 64891
  • Gender: Male
    • Personal Message (Offline)
Re: product key
« Reply #8 on: April 04, 2006, 12:48:39 AM »
When i writing code on this button (3 letters) I have always bad code (red background)  why?
Seems that David is right... other fields above are not filled correctly.
By the way, if you suspect the word is not what you're reading, click the option If you can't read the leters above, click here to change the text.
The best things in life are free.

Offline justin1278

  • Advanced Poster
  • **
  • Posts: 1072
  • Gender: Male
    • Personal Message (Offline)
Re: product key
« Reply #9 on: April 04, 2006, 08:52:18 PM »
You are right, would it be ok if I were to ask him if he understands this and agrees? I have already sent him an e-mail saying this and given him a quote from what Alwil considers home non commercial use.
« Last Edit: April 04, 2006, 08:58:52 PM by justin1278 »
My PC's

Compaq Presario:
Windows Vista Ultimate SP1
AMD Athlon 3800+ 2.4 GHz
2 GB RAM

Sony Vaio:
Windows XP Professional SP3 [Tester]
Intel Pentium M 1.86 GHz
1.5 GB RAM

Offline CharleyO

  • avast! Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 7102
  • Gender: Male
  • Be alert for error code - ID 10T
    • Personal Message (Offline)
Re: product key
« Reply #10 on: April 04, 2006, 09:01:17 PM »
***

From another post, there might be a problem with the regular registration page. Please see the post below to see how cher was able to register.

http://forum.avast.com/index.php?topic=20287.msg170203#msg170203


***
Self-built desktop (8 years old) - AMD64 3200+_Gigabyte GA-K8NS Ultra-939_4 gb RAM_GeForceFX 5800w/256 ram_XP/SP3_Avast 7_MBAM_ZA Free __and__ Toshiba Satellite Laptop_W7-64bit_ 4 gb Ram_Avast 8_MBAM

Offline szc

  • avast! Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6956
  • Gender: Male
    • Personal Message (Offline)
Re: product key
« Reply #11 on: April 04, 2006, 11:52:45 PM »
I can confirm it too. It is not the problem in not filling out other fields, or mistyping those 3 characters... I just tried to re-register my friend for Home Edition and I wasn't able no matter what I tried. I filled in every single field, even though not all of them are required, but I filled them all... still nothing. You always get a red tag at the bottom saying that you didn't enter those stupid 3 letter properly, which isn't true of course.

I solved my problem by simply going to the SSL version and registered her in there without any problems. Link is here:

https://secure.avast.com/scripts/register.php?lang=ENG
« Last Edit: April 04, 2006, 11:56:15 PM by S.Z.Craftec »
MOTHER BOARD: GIGABYTE GA-Z77X-UD3H Intel 7 Series Motherboard - LGA1155, CPU: Intel Core i5-3570K - Quad Core, 3.40GHz (3.80GHz Max Turbo), CPU COOLER: Cooler Master Hyper 212 EVO Direct Heat Pipe R2, RAM: 16 GB Kingston HyperX Blu DDR3, VIDEO CARD: Galaxy GeForce GTX 560 Ti - 1GB, GDDR5, POWER SUPPLY: Corsair Enthusiast Series TX750 V2 - 750 Watts, HD: Seagate Barracuda - 2TB, 7200RPM, 64MB, SATA 6Gb/s

Offline justin1278

  • Advanced Poster
  • **
  • Posts: 1072
  • Gender: Male
    • Personal Message (Offline)
Re: product key
« Reply #12 on: April 05, 2006, 12:28:44 AM »
Hi,

I just registered myself (even though I use pro) to test. I registered just fine! I don't understand what the problem is, maybe it's because I put in the 3 letter code as CAPS, no I didn't use spaces just typed in the code using caps.

EDIT

Oh and I just recieved the key ;)
My PC's

Compaq Presario:
Windows Vista Ultimate SP1
AMD Athlon 3800+ 2.4 GHz
2 GB RAM

Sony Vaio:
Windows XP Professional SP3 [Tester]
Intel Pentium M 1.86 GHz
1.5 GB RAM

Offline szc

  • avast! Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6956
  • Gender: Male
    • Personal Message (Offline)
Re: product key
« Reply #13 on: April 05, 2006, 12:45:20 AM »
Actually I never tried small letters, just because all codes are in caps anyway. It has nothing to do with what kind of letters you are trying to enter... what I believe it has a lot to do with (maybe) poorly created page, and also with different types of internet connection. Firewalls too ? Who knows... Why is it working with SSL, I have no clue...
MOTHER BOARD: GIGABYTE GA-Z77X-UD3H Intel 7 Series Motherboard - LGA1155, CPU: Intel Core i5-3570K - Quad Core, 3.40GHz (3.80GHz Max Turbo), CPU COOLER: Cooler Master Hyper 212 EVO Direct Heat Pipe R2, RAM: 16 GB Kingston HyperX Blu DDR3, VIDEO CARD: Galaxy GeForce GTX 560 Ti - 1GB, GDDR5, POWER SUPPLY: Corsair Enthusiast Series TX750 V2 - 750 Watts, HD: Seagate Barracuda - 2TB, 7200RPM, 64MB, SATA 6Gb/s

Offline justin1278

  • Advanced Poster
  • **
  • Posts: 1072
  • Gender: Male
    • Personal Message (Offline)
Re: product key
« Reply #14 on: April 05, 2006, 12:53:15 AM »
Hmm, I have never had a problem but I have upgraded to Pro so really I will probly not go back to Home, Pro is so nice ;), Sasha maybe you are right maybe it has something to do with connection, or maybe Alwil made a bug when they made the page. But if it is working with the SSL page people can register there until/if we hear from Alwil. Hopefully this issue will be resolved soon, if people send me an e-mail I will register them as long as they include in their PM that they agree to use this program for free non commercial use only and they must sign their name at the end of the e-mail. Otherwise I will do nothing.

my e-mail for the forums is

justin12789@gmail.com
My PC's

Compaq Presario:
Windows Vista Ultimate SP1
AMD Athlon 3800+ 2.4 GHz
2 GB RAM

Sony Vaio:
Windows XP Professional SP3 [Tester]
Intel Pentium M 1.86 GHz
1.5 GB RAM

 

Google Chrome

AVAST recommends using the FREE Google Chrome™ browser.

Download Google Chrome Now