Author Topic: IF you're having any problems with 4.7.817, please try this version  (Read 12832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11664
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
All right guys, the update is now officially released, so you can use usual methods (either download from our website, or invoking program update from within the program) to get it.

The version number is 4.7.826.

Thanks
Vlk

Hi guys,

in a couple of days (maybe even tomorrow), we'll be releasing a new update of avast home/pro that will solve the problems discussed on this forum during the last week.

Anyone who's having these problems is kindly asked to try out this pre-release version (that is more or less the same as the one that will be released officially).


How to install it:



Any comments are welcome.

Thanks
Vlk[/size][/color]
« Last Edit: April 28, 2006, 06:23:43 AM by Vlk »
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline RejZoR

  • Polymorphic Sheep
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 9401
  • We are supersheep, resistance is futile!
    • RejZoR's Flock of Sheep
Re: IF you're having any problems with 4.7.817, please try this version
« Reply #1 on: April 26, 2006, 10:07:48 PM »
Good. Program Settings... (and avast! Logs) now work fine.
Web Shield also doesn't generate those errors (in logs) anymore. Looks ok so far.
Visit my webpage Angry Sheep Blog

Offline RejZoR

  • Polymorphic Sheep
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 9401
  • We are supersheep, resistance is futile!
    • RejZoR's Flock of Sheep
Re: IF you're having any problems with 4.7.817, please try this version
« Reply #2 on: April 26, 2006, 10:33:23 PM »
Another glitch i noticed in some other thread around here...

A small date glitch in commandline interface.

Quote
=====================================
avast! Antivirus Updater, Version 4.7
Copyright (c) 2004 ALWIL Software
=====================================

Working...

Updater failed with error code 0x426 - 0x2

See the copyright date? It's 2004 and we're already at 2006. ;D

LINK to original thread:
http://forum.avast.com/index.php?topic=20812.0
Visit my webpage Angry Sheep Blog

Coris

  • Guest
Re: IF you're having any problems with 4.7.817, please try this version
« Reply #3 on: April 27, 2006, 01:37:35 AM »
hello Vlk

I have tried the new version and it's ok now with the "é". Avast is back again in good directory.

I'll wait tomorrow for the french version

Thank you very much for everything you and the team have done

grettings from France

 

stmars

  • Guest
Re: IF you're having any problems with 4.7.817, please try this version
« Reply #4 on: April 27, 2006, 04:17:53 PM »
Hi,

I have tried to download the version of avast 4,7 indicated here above,
and get error message, like RCP error, operation cant not be completed and can not remove it in the control panel, removed/modified.

http://www2.asw.cz/misc/4.7.822/setupeng.exe

Regards,

Jean

Montreal

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11664
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: IF you're having any problems with 4.7.817, please try this version
« Reply #5 on: April 27, 2006, 04:39:33 PM »
stmars, so, it behaves about the same as the previous version?
Also, could you please check if the "avast antivirus" service is started? Or if it's not, if it can be started manually?

Control Panel -> Administrative Tools -> Services.


Thanks
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

stmars

  • Guest
Re: IF you're having any problems with 4.7.817, please try this version
« Reply #6 on: April 27, 2006, 04:59:51 PM »
HI,

Control Panel -> Administrative Tools -> Services
_______________

Sorry about this question, where do i find this "Administrate tools" in the control panel, my window xp is in french.

And can i reinstalled an other setupeng.exe on top of what
I have installed ?

Regards

Jean
 >:(

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: IF you're having any problems with 4.7.817, please try this version
« Reply #7 on: April 27, 2006, 05:12:25 PM »
Control Panel -> Administrative Tools -> Services
Start Menu > Administrative Tools > Services
or
Start Menu > Control Panel > Administrative Tools > Services
or just run
C:\windows\system32\services.msc /s

And can i reinstalled an other setupeng.exe on top of what I have installed ?
Yes, you can. It will repair/update your installed version.
The best things in life are free.

stmars

  • Guest
Re: IF you're having any problems with 4.7.817, please try this version
« Reply #8 on: April 27, 2006, 05:38:00 PM »
Hi,

Ok, by reinstalling and other setupeng.exe, it did removed the other version. and I reinstalled my previous avast 4,6 for now, until the 4,7 gets ok, sourire.

Many thanks for your support,

Regards

Jean
 :)

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: IF you're having any problems with 4.7.817, please try this version
« Reply #9 on: April 27, 2006, 09:53:08 PM »
Jean, and what happens if you follow this: http://forum.avast.com/index.php?topic=20842.msg174421#msg174421
I know you're not at Windows NT but anyway...
The best things in life are free.

Maxime

  • Guest
Re: IF you're having any problems with 4.7.817, please try this version
« Reply #10 on: April 29, 2006, 06:16:48 PM »
hello Vlk

I have tried the new version and it's ok now with the "é". Avast is back again in good directory.

I'll wait tomorrow for the french version

Thank you very much for everything you and the team have done

grettings from France

 
Nice!
But avast! is in my Program Files directory now, and I don't want to reboot only to reinstall it in its previous directory ;D
Maybe when I'll be less lazy 8)

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: IF you're having any problems with 4.7.817, please try this version
« Reply #11 on: May 01, 2006, 05:29:03 AM »
But avast! is in my Program Files directory now, and I don't want to reboot only to reinstall it in its previous directory ;D
Maybe when I'll be less lazy 8)
antivirus is not a simple application... you MUST reboot after installation, otherwise, for sure you'll get trouble  ;)
The best things in life are free.