Author Topic: AVAST IS does NOT work  (Read 697 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mchalnict

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
AVAST IS does NOT work
« on: September 09, 2017, 02:07:27 PM »
Just bought a license, to no avail and much regret... My AVAST IS just simply stops working, at least as far as the Sandbox and Firewall modules are concerned. So no Internet shield and traffic filtering at all, even after uninstalling incompatible software. Running on a Brazilian Portuguese Windows 10x64 1703 15063.540 Home machine, with no antivirus setup here, except AVAST IS.

Frustrating...

AFTER further testing days...

I insist in and am sure about what I am reporting: Unfortunately, AVAST does NOT work, not on my system - and I say this comparing it to other IS suites out there -, even after taking all the necessary and known steps and then trying to make it work. The firewall, for example, does not intercept certain connection attempts. And I am sorry, but I'll keep certain details to myself related to the program not working as regards some scenarios...
« Last Edit: September 12, 2017, 02:46:05 PM by mchalnict »

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31302
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: AVAST IS does NOT work
« Reply #1 on: September 09, 2017, 03:25:10 PM »
Please (re)search before posting.
As has been explained many times before, perform a reapir of avast.
If that doesn't solve it perform a clean installation.

Make sure everything from a pre-installed/previous av is removed first.