Author Topic: avast mobile security displays on my.avast device as unprotected  (Read 885 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vagelisk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
I've installed avast mobile security on a Samsung SM-T713 tablet, enabled antitheft and everything in the device is looking OK.

When I logon at my account at my.avast.com, it displays the device as unprotected, BUT all services and antitheft are green, and the device communicates with the server.

I see a message DEVICE UNPROTECTED but with no other explanation.

Do you have any idea?

Offline Tereza V.

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 862
Re: avast mobile security displays on my.avast device as unprotected
« Reply #1 on: April 16, 2019, 01:50:36 PM »
Hi, does the problem persist? We are working on it right now, there seems to be a problem in our backend, thanks for your patience.

Offline vagelisk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: avast mobile security displays on my.avast device as unprotected
« Reply #2 on: September 10, 2019, 07:14:40 PM »
AIS version 19.7.2388 (build 19.7.4674.526)
OS Windows 7 Pro 64
I'm using AIS for years
No other security product installed

Offline Tereza V.

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 862
Re: avast mobile security displays on my.avast device as unprotected
« Reply #3 on: September 11, 2019, 11:18:13 AM »
Hi, we are working on My Avast overhaul, so this kind of issues can occur.
Thanks for notifying us, we will keep working on it, hopefully fixing it soon.