Author Topic: Core Shields Won't Turn On  (Read 624 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline esilberstein

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Core Shields Won't Turn On
« on: November 06, 2019, 01:03:31 AM »
I've been using the Avast Free Antivirus for Mac for a while now. A few days ago I updated my computer and I got an Avast notification that some of my Core Shields were turned off and that I neede to turn them on. But when I went to do so, it wouldn't work. It has been like that for a few days now and I have no clue how to fix it or what type of risks I could be facing. I would really appreciate any help with this issue.
Thanks.
 :)

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 83797
  • No support PMs thanks
Re: Core Shields Won't Turn On
« Reply #1 on: November 06, 2019, 01:25:44 AM »
This may receive more help in the Avast Mac Security sub-forum.

Whilst in the windows forum you might well have been asked to reboot as your first course of action.  Secondly an Avast Repair, but I don't know what features are supported in the Avast Mac Security product, being a Windows user.
WinXP ProSP3/ Core2Duo E8300/ 4GB Ram/ avast! free 18.5.2342/ Firefox ESR, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro7.11.0/ DropMyRights/ WinPatrol+/ Drive Image 7.1/ SnagIt 10.0/ avast! mobile security
Windows 10 Home 2004 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 20.7.2425 (build 20.7.5568.598) UI-1.0.558/ WinPatrol+/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro

Offline esilberstein

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Core Shields Won't Turn On
« Reply #2 on: November 06, 2019, 04:17:52 AM »
I'll try the sub forum. :)