Author Topic: Vista RC1 x86 and Avast - not working  (Read 105973 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cache-man

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Vista RC1 x86 and Avast - not working
« Reply #135 on: September 09, 2006, 10:53:28 PM »
cache-man, the problem with downgrading has already been fixed (a few hours ago) - but I think you'll have to download the installer again and reinstall the program.

I just re-tested this Igor, and can confirm that it no longer downgrades. So have set program update back to auto now.
So all those wanting to get avast working on thieir RC1 install, you guys now can, just see the link a few posts back. :)

Offline escottx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Vista RC1 x86 and Avast - not working
« Reply #136 on: September 09, 2006, 11:59:36 PM »
VLK--it worx flawlessly for me. Thanx!!  And thank your wife for me too for being understanding.

Here it is: http://forum.avast.com/index.php?topic=23424  :)

(a promise is a promise - let's only hope it won't ruin my marriage ;) ;D)


Cheers
Vlk

Offline Fernando 1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Vista RC1 x86 and Avast - not working
« Reply #137 on: October 13, 2006, 12:32:05 AM »
The "normal" Avast Home version (downloadable from the Avast homepage) still does not work with Vista RC2.

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11761
    • AVAST Software
Re: Vista RC1 x86 and Avast - not working
« Reply #138 on: October 13, 2006, 12:43:59 AM »
The "normal" Avast Home version (downloadable from the Avast homepage) still does not work with Vista RC2.

What exactly does it mean?

Offline .: Mac :.

  • Avast √úberevangelist
  • Ultra Poster
  • *****
  • Posts: 5086
Re: Vista RC1 x86 and Avast - not working
« Reply #139 on: October 13, 2006, 03:35:01 AM »
Fernando please make sure you have build 892
"People who are really serious about software should make their own hardware." - Alan Kay

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67274
Re: Vista RC1 x86 and Avast - not working
« Reply #140 on: October 13, 2006, 04:04:54 AM »
The "normal" Avast Home version (downloadable from the Avast homepage) still does not work with Vista RC2.
Like Igor asked, which is the exactly message? or the problems (describing them)...  ::) ???
The best things in life are free.

Offline Fernando 1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Vista RC1 x86 and Avast - not working
« Reply #141 on: October 13, 2006, 10:23:54 PM »
The "normal" Avast Home version (downloadable from the Avast homepage) still does not work with Vista RC2.
Like Igor asked, which is the exactly message? or the problems (describing them)...  ::) ???
The problem is the following:
The day before yesterday (October 11th) I installed Vista RC2 x86. After having access to the internet I downloaded the German version of Avast! 4 Home from this site:
http://www.avast.at/download.htm
After the install of this "actual" Avast! version I hat a red circle within the Avast try icon. After a double click onto this icon I got the following message:
Code: [Select]
Das AAVM Sub-System hat einen PCR-Fehler festgestellt.
Operation konnte nicht beendet werden.
I just tested the Avast! version: It's Build 871 from August 5th!
To verify, that I really get an old Avast! version from an Avast homepage, I just downloaded again the same file. Result: it is still Build 871!
So please give me a link where I can get an actual German Avast! version usable for Vista RC2.
CU
Fernando

EDIT: I solved my problem myself by downloading and installing Avast Build 892 (got it at http://www.avast.com)
My advice: The Austrian Avast team should not offer old Avast versions!
« Last Edit: October 13, 2006, 11:12:08 PM by Fernando 1 »

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67274
Re: Vista RC1 x86 and Avast - not working
« Reply #142 on: October 13, 2006, 11:52:21 PM »
My advice: The Austrian Avast team should not offer old Avast versions!
Do you mean a reseller? An Austrian reseller?
Or did you download an old version of avast? Where?
The best things in life are free.

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11665
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: Vista RC1 x86 and Avast - not working
« Reply #143 on: October 13, 2006, 11:58:42 PM »
Do you mean the download page http://www.avast.at/download.htm ?

That would be strange as the download links on that page are pointing to our official download sites (that contain the latest version).


Cheers
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline Fernando 1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Vista RC1 x86 and Avast - not working
« Reply #144 on: October 14, 2006, 12:53:42 AM »
Do you mean the download page http://www.avast.at/download.htm ?
Exactly, as I have written within my last post.
Try to download the German version of Avast from that server and look, which Build you get.

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11761
    • AVAST Software
Re: Vista RC1 x86 and Avast - not working
« Reply #145 on: October 18, 2006, 10:43:15 AM »
Do you mean the download page http://www.avast.at/download.htm ?

That would be strange as the download links on that page are pointing to our official download sites (that contain the latest version).

It doesn't - the download link for the German version points to a local file (at www.avast.at) - which is probably obsolete.
It's better to download the installer from our pages.