Author Topic: Bad_Pool_Caller Win XP  (Read 3856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MarcZ

  • Guest
Bad_Pool_Caller Win XP
« on: February 20, 2004, 05:51:50 PM »
Anybody else getting Bad_Pool_Caller errors with Avast? I've got WIN XP Pro and the latest Avast 4.1 Pro Build 4.1.342 and Zone Alarm Pro 4.5.538 just booted up. I walk away come back 10 minutes later with a blue screen with this error.  Is Avast accesssing some memory at that time?  Although if I get on and stay on, it seems to let me work for quite a while.  Hours even.

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11863
    • AVAST Software
Re:Bad_Pool_Caller Win XP
« Reply #1 on: February 20, 2004, 08:22:03 PM »
You can try to check if there is a minidump of the bluescreen in winnt\minidump folder - and if yes, send it to our mighty Vlk (vlk@asw.cz)  ;D

MarcZ

  • Guest
Re:Bad_Pool_Caller Win XP
« Reply #2 on: February 20, 2004, 10:01:40 PM »
No minidump today.  I'll wait for the next one.

danalog

  • Guest
Re:Bad_Pool_Caller Win XP
« Reply #3 on: November 20, 2004, 01:42:27 AM »
Having the exact same issue with Avast and I have Zone Alarm. Did you find a solution? :-\

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31078
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re:Bad_Pool_Caller Win XP
« Reply #4 on: November 20, 2004, 08:18:43 AM »
Quote
Although if I get on and stay on, it seems to let me work for quite a while.  Hours even.
Could this be a screensaver or power saving problem?

Quote
atest Avast 4.1 Pro Build 4.1.342
Why not using the latest version of Avast? (4.5.523)

MarcZ

  • Guest
Re:Bad_Pool_Caller Win XP
« Reply #5 on: November 20, 2004, 04:13:10 PM »
danalog,

this was from February,  I can't remember what happened.  I might have taken out some bad ram.  I'll try to remeber and get back to you.  Definitely update Avast and Zone Alarm first