Author Topic: Avast 4.8 and World of Warcraft  (Read 146399 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

blakeman

  • Guest
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #105 on: April 11, 2008, 10:14:44 AM »
On my side, everything works great : no lag, no problem.
(as usual, tested on PES 2008)

Thanks.

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11658
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #106 on: April 11, 2008, 10:28:20 AM »
Blakeman your talking about the new pre-relase update (4.7.1178), right?
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

blakeman

  • Guest
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #107 on: April 11, 2008, 11:44:43 AM »
Yes, sorry, I didn't mentioned it... I've install the new pre-release udpate and it's still working fine.

Narsil

  • Guest
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #108 on: April 11, 2008, 04:18:48 PM »
Same here,

Works perfect with the last version before the upgrade to 4.8

System:
AMD
ATI grafic card
Avast
And WoW

Arnie-san

  • Guest
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #109 on: April 11, 2008, 04:24:40 PM »
Not much game-time with new pre-release build yet, but the little time I had - it works good on both computers, no lags.

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11658
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #110 on: April 11, 2008, 05:05:38 PM »
Same here,

Works perfect with the last version before the upgrade to 4.8

System:
AMD
ATI grafic card
Avast
And WoW

Narsil, did you try the latest pre-relase version of avast yet?
http://forum.avast.com/index.php?topic=34612.0


Thanks
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

MikeBob

  • Guest
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #111 on: April 11, 2008, 05:57:12 PM »
New forum user here (although I've been using Avast! for a long time) - and I've had horrible problems with EQ2 and Avast since upgrading to V4.8.

I changed the registry values as suggested much earlier in this thread and that corrected the problem as far as I could determine (although I gather that it also gimped my Avast protection somewhat).

Then I downloaded and installed the aswbeta.exe file, upgrading to V4.8.1178, and everything seems to working be okay so far.

Thank you!

 :D

Sata

  • Guest
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #112 on: April 11, 2008, 06:28:46 PM »
I also tried the pre-release version after experiencing mouse and keyboard lag in Team Fortress 2.

I played for about 2 hours and had no problems at all. Good work!

EDIT: My computer:

AMD Athlon 64 3700+
1gb RAM
ATi Radeon HD2600XT
Windows XP
« Last Edit: April 12, 2008, 12:17:19 PM by Sata »

Jancia

  • Guest
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #113 on: April 11, 2008, 06:37:45 PM »
Hi

This is my first time using these forums. I'm not too clued up on changing things in my registry, so I don't want to play around there. I was just wondering if there was maybe an ETA on when the issue with avast and World of Warcraft would be resolved.

Thanks

Jancia

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 89331
  • No support PMs thanks
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #114 on: April 11, 2008, 06:38:02 PM »
New forum user here (although I've been using Avast! for a long time) - and I've had horrible problems with EQ2 and Avast since upgrading to V4.8.

I changed the registry values as suggested much earlier in this thread and that corrected the problem as far as I could determine (although I gather that it also gimped my Avast protection somewhat).

Then I downloaded and installed the aswbeta.exe file, upgrading to V4.8.1178, and everything seems to working be okay so far.

Everything seems OK, but the question is did you restore the changes you made to the registry. Otherwise you won't know if it was the changes you made to the registry or the 4.8.1178 beta build that is working.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 24.5.6116 (build 24.5.9153.762) UI 1.0.808/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Bayemon

  • Guest
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #115 on: April 12, 2008, 01:33:02 AM »
I am still experiencing the mouse and keyboard lag in World of Warcraft after installing the Beta.  It is different now (the mouse disappears but the keyboard responds a bit better, although there are still issues) but the problem definitely is still there.

AMD Athlon 64 FX-55 Processor 2.6
ATI Radeon HD 2600 XT
2.0 GB RAM
Windows XP
All drivers and Windows current with Updates

Ill keep an eye on thsi thread for any more updates.

squareball

  • Guest
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #116 on: April 12, 2008, 09:30:59 AM »
I've tested files 1 and 2 so far.  1 didn't help, but 2 looks promising after testing about 30 minutes with no issues.  Unfortunately, it's getting late so I can't test too much longer at this point in time.

Game: Warcraft 3 Expansion - patch 1.21  (playing offline)
Issue: Sporadic Keyboard Lag (mouse lag is minimal or nonexistent)
FPS: 30+

OS: WinXP SP2
Video Card: 128MB ATI Radeon 9600
CPU: Athlon XP 2500
RAM: 1GB

MikeBob

  • Guest
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #117 on: April 12, 2008, 11:47:01 AM »
New forum user here (although I've been using Avast! for a long time) - and I've had horrible problems with EQ2 and Avast since upgrading to V4.8.

I changed the registry values as suggested much earlier in this thread and that corrected the problem as far as I could determine (although I gather that it also gimped my Avast protection somewhat).

Then I downloaded and installed the aswbeta.exe file, upgrading to V4.8.1178, and everything seems to working be okay so far.

Everything seems OK, but the question is did you restore the changes you made to the registry. Otherwise you won't know if it was the changes you made to the registry or the 4.8.1178 beta build that is working.

Before installing aswbeta.exe, I changed (while in Safe Mode) the aswSP "Start" value to 1 and the aswFsBlk "Start" value to 2.

Is this correct?

Kinder

  • Guest
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #118 on: April 12, 2008, 01:17:30 PM »
No more mouse lag here with 4.8.1178 (but it lagged once yesterday for 4-5s in 6h of WoW, perhaps server lag :p). Applied the beta patch and no modifications of the registry.


Win XP SP2
Nvidia 8800GTX
AMD Athlon 64 3700+
2 Go RAM
Only network, standard, P2P and web shields are running

kobuster

  • Guest
Re: Avast 4.8 and World of Warcraft
« Reply #119 on: April 12, 2008, 06:29:40 PM »
After installing #3 and getting lag issues to go away I installed 4.8.1178 and they are definitely back.  As before, it only happens when when running  fullscreen.  Actually, as I type this I'm getting horrible lag, so apparently having WoW windowed can cause keyboard lag in Firefox. 

Looks like it works for some people but not others.  I don't envy you. :(