Author Topic: [RESOLVED] start/run/open  (Read 2767 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jwall

  • Guest
[RESOLVED] start/run/open
« on: September 29, 2010, 10:25:25 PM »
It seems everytime I have a scheduled automatic update, it wipes out any entries I have in the start/run/open box.

I'm connected to broadband, but the computer is not on 24/7 and I have updates scheduled for 240 minutes.  If I reboot or restart within the 240 minutes, the entries are still there, but rebooting after an update, they are gone.
Any idea what to look for?
« Last Edit: September 30, 2010, 06:57:52 PM by jwall »

Hermite15

  • Guest
Re: start/run/open
« Reply #1 on: September 29, 2010, 10:30:18 PM »
Any idea what to look for?

nothing >>> there are a maximum of two updates a day, which is already a lot, so chances are that you won't miss them. And no, it doesn't matter if you don't get them in real time ;) >>> it's not like the latest threats are already wide spread on the Internet.
« Last Edit: September 29, 2010, 10:32:16 PM by Logos »

jwall

  • Guest
Re: start/run/open
« Reply #2 on: September 29, 2010, 10:41:08 PM »
Thanks, but that does not fix my problem of the start/run/open box contents missing after an update.

Hermite15

  • Guest
Re: start/run/open
« Reply #3 on: September 29, 2010, 10:43:17 PM »
Thanks, but that does not fix my problem of the start/run/open box contents missing after an update.

not avast related.

jwall

  • Guest
Re: start/run/open
« Reply #4 on: September 29, 2010, 10:45:37 PM »
Can you direct me to where I might find answer to this problem?

EDIT:  I re worded the original question.

EDIT:  This seems to have corrected itself.  I did change a setting in updates.
« Last Edit: September 30, 2010, 03:00:19 PM by jwall »