Author Topic: [Resolved] Gadget in 1086?  (Read 2999 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6711
  • Trust only what you test yourself!
[Resolved] Gadget in 1086?
« on: April 17, 2011, 01:56:18 AM »
I decided to try the gadget again. I have tried to change the set-up via the set-up pkg and add/remove. Then reboot. Still no gadget. Is it because I never installed the gadget in the first place? I did not do a clean install from either 6.0.1 to 1044 to 1086. According to VLK a clean install isn't required.  ???
« Last Edit: April 18, 2011, 03:12:26 AM by Para-Noid »
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.

Offline Ashish Singh

  • Poster
  • *
  • Posts: 437
  • Proud to be an Indian
    • Quick Heal
Re: Gadget in 1086?
« Reply #1 on: April 17, 2011, 04:31:00 AM »
I suggest you to run a gadget file in AVAST Installation folder named "aswGadget" and select install.
this might help you
« Last Edit: April 17, 2011, 03:11:17 PM by Ashish Singh »
Windows 7 Ultimate(32 bit), avast! free (always latest released or beta), Intel Core2Duo, 2GB RAM, Outpost Firewall Pro 7.5,IE 9,TuneUp Utilities 2011,Diskeeper 2011

http://www.incredibleindia.org 

Caution! Online world is full of man made Aliens

Offline danny96

  • Malware Fighter
  • Advanced Poster
  • **
  • Posts: 668
  • No-malware!
Re: Gadget in 1086?
« Reply #2 on: April 17, 2011, 08:16:30 AM »
I decided to try the gadget again. I have tried to change the set-up via the set-up pkg and add/remove. Then reboot. Still no gadget. Is it because I never installed the gadget in the first place? I did not do a clean install from either 6.0.1 to 1044 to 1086. According to VLK a clean install isn't required.  ???
Isn't It there?
Right click on desktop > desktop gadgets > avast! antivirus
Real-time protection and Firewall: COMODO Internet Security 12.0.0.6810 -- Additional Protection: Web Of Trust, Ublock, NoScript, Malwarebytes Premium, Avast! Online Security, Hitman Pro -- OS: Windows 10

Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6711
  • Trust only what you test yourself!
Re: Gadget in 1086?
« Reply #3 on: April 17, 2011, 11:14:25 PM »
I suggest you to run a gadget file in AVAST Installation folder named "aswGadget" and select install.
this might help you
I could not find "aswgadget" anywhere. Right clicked on desktop and searched the set-up package did a repair/re-install checked "gadget" re-boot...nothing. Opened the avast file location...nada. Does the file even exist.  ???
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.

Offline Silk0

  • Poster
  • *
  • Posts: 482
  • Octo Live
Re: Gadget in 1086?
« Reply #4 on: April 18, 2011, 12:05:10 AM »
I decided to try the gadget again. I have tried to change the set-up via the set-up pkg and add/remove. Then reboot. Still no gadget. Is it because I never installed the gadget in the first place? I did not do a clean install from either 6.0.1 to 1044 to 1086. According to VLK a clean install isn't required.  ???

That can be the cause.

I'll suggest you to a fresh install and see if is everything right.
So far and afaik: nobody reported a problem of the lack of gadget.
~ Silk0
Avast! Free 6.0.1367

Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6711
  • Trust only what you test yourself!
Re: Gadget in 1086?
« Reply #5 on: April 18, 2011, 01:51:45 AM »
Here's the thing. I deleted the AIS 1086 set-up file. Re-downloaded AIS 1086 set-up. Re-booted in safe mode. Used aswclear6.exe. Re-booted in normal mode. Ran both ccleaner and winutilities free. Installed AIS 1086 w/gadget. Re-booted still no gadget. Still can't find that file. Maybe it doesn't like me. That's sad when a set-up file doesn't like me.  :'(
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.

Offline Coolmario88

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1552
  • Bronies make the web go round
Re: Gadget in 1086?
« Reply #6 on: April 18, 2011, 03:01:41 AM »
I uploaded the gadget file to my website hosted on ismywebsite.net...  the link is shortened http://bit.ly/eBOOcb
OS: Windows 10 64-bit
Webbrowser: Mozilla Firefox

Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6711
  • Trust only what you test yourself!
Re: Gadget in 1086?
« Reply #7 on: April 18, 2011, 03:11:53 AM »
Thanks to all! I found it.  :)
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.

Offline Coolmario88

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1552
  • Bronies make the web go round
Re: Gadget in 1086?
« Reply #8 on: April 18, 2011, 03:13:52 AM »
Thanks to all! I found it.  :)
You got it from the folder? :P or the file that i uploaded to my site?
OS: Windows 10 64-bit
Webbrowser: Mozilla Firefox

Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6711
  • Trust only what you test yourself!
Re: Gadget in 1086?
« Reply #9 on: April 18, 2011, 05:02:37 AM »
Thanks to all! I found it.  :)
You got it from the folder? :P or the file that i uploaded to my site?
I found it when I right clicked the avast UI after doing a fresh download and "clean" install. When I right clicked the UI to open the file location it was there. aswsidebar.gadget  I had to re-download the set-up file and start from scratch. Thanks again.  :)
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.