Author Topic: malicious URL blocked-won't stop popping up  (Read 3643 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gishbunny

  • Guest
malicious URL blocked-won't stop popping up
« on: November 25, 2011, 05:00:32 AM »
I've been using this product for a while and never had this happen before. I even tried uninstalling and reinstalling it. But it keeps popping up on every single site I go to, and it's really annoying. Any idea what might have caused it/how I can fix it?

Offline calcu007

  • Avast Evangelist
  • Poster
  • ***
  • Posts: 482
  • I'm lamma!
Re: malicious URL blocked-won't stop popping up
« Reply #1 on: November 25, 2011, 06:25:26 AM »
I have this problem too
Asus Intel i7 8GB RAM , Win 8.1 64 bit, Avast IS

Offline CraigB

  • Avast √úberevangelist
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 11180
  • No support PM's thanks
Re: malicious URL blocked-won't stop popping up
« Reply #2 on: November 25, 2011, 06:32:39 AM »
Some more information about which product your using and what system your running, Have you tried running full scans with Avast and Malwarebytes, run a malwarebytes scan and repost your question and include your MBAM scan logs in the viruses and worms section http://forum.avast.com/index.php?board=4.0.

Offline Pondus

  • Probably Bot
  • ****
  • Posts: 37161
  • Not a avast user
Re: malicious URL blocked-won't stop popping up
« Reply #3 on: November 25, 2011, 07:07:38 AM »
also attach a screen shot of the avast popup...



possible same case  http://forum.avast.com/index.php?topic=89058.0    ???
« Last Edit: November 25, 2011, 07:15:51 AM by Pondus »

gishbunny

  • Guest
Re: malicious URL blocked-won't stop popping up
« Reply #4 on: November 25, 2011, 10:53:11 AM »
I'm using the free antivirus and running windows XP.

like I said, I've been using this for a while and it's never happened before.

Offline CraigB

  • Avast √úberevangelist
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 11180
  • No support PM's thanks
Re: malicious URL blocked-won't stop popping up
« Reply #5 on: November 25, 2011, 02:16:25 PM »
I'm using the free antivirus and running windows XP.

like I said, I've been using this for a while and it's never happened before.
Read reply 2, run a malwarebytes scan and start a thread in the correct section of the forum http://forum.avast.com/index.php?board=4.0, also post a screen shot of the avast warning as Pondus mentioned.