Author Topic: WebRep and WOT  (Read 3917 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline -midnight

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2398
WebRep and WOT
« on: July 27, 2013, 12:41:20 PM »
I have both installed but neither one shows up on Firefox.
« Last Edit: July 27, 2013, 12:44:00 PM by -midnight »

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 85114
  • No support PMs thanks
Re: WebRep and WOT
« Reply #1 on: July 27, 2013, 02:36:21 PM »
No problem here, both icons are showing, it also works just fine in the search results display.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.5.2470 (build 21.5.6354.675) UI 1.0.646/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline -midnight

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2398
Re: WebRep and WOT
« Reply #2 on: July 27, 2013, 05:06:16 PM »
Even though the icons aren't showing they do show up in search results.

Offline abruptum

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2267
Re: WebRep and WOT
« Reply #3 on: July 27, 2013, 05:16:18 PM »
Go to View/Toolbars/Customize and see if icons are there.

Offline -midnight

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2398
Re: WebRep and WOT
« Reply #4 on: July 27, 2013, 05:25:24 PM »
WebRep is there but it's greyed out.  WOT is there and it's green.

Offline abruptum

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2267
Re: WebRep and WOT
« Reply #5 on: July 27, 2013, 05:34:40 PM »
Did you put icons on the toolbar (drag and drop) ?
Try to disable/enable Web Rep in Avast settings.
Is Web Rep icon still greyed out ?

Offline -midnight

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2398
Re: WebRep and WOT
« Reply #6 on: July 27, 2013, 06:48:37 PM »
Yes, I did that but webrep is still greyed out but WOT is green.   I disabled, then enabled web in Avast settings.

Both are working fine on IE10, Opera and Safari.

Offline abruptum

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2267
Re: WebRep and WOT
« Reply #7 on: July 27, 2013, 07:01:41 PM »
Uninstall avast online security (WebRep) from Settings/Browser integration/Firefox.
Enable everything in WebRep & Antiphishing .
Install avast online security again.
Hope this helps.Something similar worked with Pale Moon in my case.

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 85114
  • No support PMs thanks
Re: WebRep and WOT
« Reply #8 on: July 27, 2013, 07:51:31 PM »
personally I don't chase shadows, there is little value in ever uninstalling (overkill) on issues such as this. It is more likely it is a back-end issue of the webrep rather than an avast installation or webrep 'avast online security'

Does it happen on all sites that you open or just avast as currently on mine it is greyed out on the avast forum, but working fine on other sites. Am I going to do anything about it, no, it is an effort of diminishing returns.

Just leave it, until you have this happen all of the time, in which case it may well be another firefox add-on interaction and that isn't going to be easy to find.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.5.2470 (build 21.5.6354.675) UI 1.0.646/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline -midnight

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2398
Re: WebRep and WOT
« Reply #9 on: July 27, 2013, 09:56:04 PM »
personally I don't chase shadows, there is little value in ever uninstalling (overkill) on issues such as this. It is more likely it is a back-end issue of the webrep rather than an avast installation or webrep 'avast online security'

Does it happen on all sites that you open or just avast as currently on mine it is greyed out on the avast forum, but working fine on other sites. Am I going to do anything about it, no, it is an effort of diminishing returns.

Just leave it, until you have this happen all of the time, in which case it may well be another firefox add-on interaction and that isn't going to be easy to find.

It's working fine on all sites now.