Author Topic: HTTPS scanning blocking most sites (inc avast forum)  (Read 29836 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bob3160

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 45481
  • 61 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: HTTPS scanning blocking most sites (inc avast forum)
« Reply #30 on: November 05, 2014, 01:59:06 PM »
I get 'secure connection failed' message frequently while Google search after version 2015 installed..why? see attachment
Hello,
the sec_error_reused_issuer_and_serial error can be solved by reinstalling avast.
Will a repair of Avast work ???
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 10 Pro v20H2 64bit, 24 Gig Ram, 1TB SSD, AvastOmni 20.7.xxx, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq

Offline vojtech

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 939
    • ALWIL Software
Re: HTTPS scanning blocking most sites (inc avast forum)
« Reply #31 on: November 05, 2014, 02:42:23 PM »
I get 'secure connection failed' message frequently while Google search after version 2015 installed..why? see attachment
Hello,
the sec_error_reused_issuer_and_serial error can be solved by reinstalling avast.
Will a repair of Avast work ???
I don't think so.

Offline Harikrishnan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 142
Re: HTTPS scanning blocking most sites (inc avast forum)
« Reply #32 on: November 05, 2014, 03:04:15 PM »
Quote
I get 'secure connection failed' message frequently while Google search after version 2015 installed..why? see attachment

Hi, we have found a bug in the code and indeed it can happen that certificates get duplicate serial numbers. The fix has been already released via an emergency update. Have you restarted recently?

Lukáš
It seems Ok now..thanks lukor :)
But I have a more serious problem from the day I installed avast 2015. My pc freezes while using any web browser( FF, chrome, Opera &  IE). (sometimes on starting a browser, sometimes during browsing) I need to press the restart button many times to escape from this lock up during browsing. Anybody else  experience this problem?.  I'm starting a new topic on this issue..hope lukor will be there to help me.. :-*
Windows 7 32-bit, Intel C2D 2.93 GHz, 2 GB RAM, Avast! Free(latest), MBAM Free, SAS Free, WinPatrol Free, Wndows7FirewallControl, Mozilla Firefox(Latest), K9 Web Protection, Thunderbird(Latest), CCleaner

Offline Harikrishnan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 142
Re: HTTPS scanning blocking most sites (inc avast forum)
« Reply #33 on: November 06, 2014, 06:05:47 PM »
Quote
Quote
I get 'secure connection failed' message frequently while Google search after version 2015 installed..why? see attachment

Hi, we have found a bug in the code and indeed it can happen that certificates get duplicate serial numbers. The fix has been already released via an emergency update. Have you restarted recently?

Lukáš
It seems Ok now..thanks lukor :)
But I have a more serious problem from the day I installed avast 2015. My pc freezes while using any web browser( FF, chrome, Opera &  IE). (sometimes on starting a browser, sometimes during browsing) I need to press the restart button many times to escape from this lock up during browsing. Anybody else  experience this problem?.  I'm starting a new topic on this issue..hope lukor will be there to help me.. :-*

Again now, the 'secure connection failed' problem appears...!! see attachment
Windows 7 32-bit, Intel C2D 2.93 GHz, 2 GB RAM, Avast! Free(latest), MBAM Free, SAS Free, WinPatrol Free, Wndows7FirewallControl, Mozilla Firefox(Latest), K9 Web Protection, Thunderbird(Latest), CCleaner