Author Topic: No devices show up in my account  (Read 3473 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline billygoat59

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
No devices show up in my account
« on: March 08, 2019, 09:51:30 AM »
I logged into my account yesterday and all 3 devices were showing .
Log in today to check licenses, now no devices are showing :(

EDIT: Also starting to day i have to click I am not a robot.
This happens when I log into my account and avast forum, have tried 4 times, does not always ask sometimes I can log in normal.
« Last Edit: March 08, 2019, 10:07:43 AM by billygoat59 »

Offline chris..

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 2701
Re: No devices show up in my account
« Reply #1 on: March 08, 2019, 12:57:05 PM »
Same here for my devices ..... gone today.

However, I do not have any problems logging in / out of the forum or my account
No "I'm not a robot" box

Offline billygoat59

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
Re: No devices show up in my account
« Reply #2 on: March 08, 2019, 06:16:49 PM »
Thanks for your reply chris..

Very much apprciated :)

Offline chris..

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 2701
Re: No devices show up in my account
« Reply #3 on: March 08, 2019, 07:18:59 PM »

Offline billygoat59

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
Re: No devices show up in my account
« Reply #4 on: March 09, 2019, 09:49:25 AM »
our answer
https://forum.avast.com/index.php?topic=225826.0
Nice :(

At least i am not getting "I'm not a robot " anymore :)