Author Topic: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)  (Read 115054 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline john_135_

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #195 on: December 19, 2014, 04:20:37 AM »
Is anyone else having this issue with the right click, or am I the only one?

For best protection, shouldn't I have all packets checked, or do I not need them all?

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 81175
  • No support PMs thanks
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #196 on: December 19, 2014, 03:25:15 PM »
Is anyone else having this issue with the right click, or am I the only one?

For best protection, shouldn't I have all packets checked, or do I not need them all?

It doesn't appear so, I would suggest that you create your own new topic to avoid getting buried in what is already a very large topic.  Outline the problem and we will try to help.
WinXP ProSP3/ Core2Duo E8300/ 4GB Ram/ avast! free 18.5.2342/ Firefox ESR, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro7.11.0/ DropMyRights/ WinPatrol+/ Drive Image 7.1/ SnagIt 10.0/ avast! mobile security
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 19.4.2374/ WinPatrol+/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro7.11.0/ WinPatrol+/

Offline boe323

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #197 on: December 24, 2014, 08:14:09 PM »
Are we getting a xmas present of you guys ? like a nice update lol.

Offline bill.dolbin3

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • avast скачать
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #198 on: December 25, 2014, 10:39:30 AM »
Thank you for avast2015!

All a Happy New Year!  :D :D :D

Offline subhendu

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 46
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #199 on: December 26, 2014, 07:28:30 PM »
Thank you for avast2015!

All a Happy New Year!  :D :D :D
same to you

Offline boe323

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #200 on: December 28, 2014, 12:02:07 AM »
anyone getting disk thrashing during gameplay with avast premier installed? this is the only thing I can think of causing it, except it doesn't  look like its scanning for viruses. Its a pain in the butt as it makes me stutter and freeze, starts after a few mins of gameplay and doesn't seem to stop

Offline mike149

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #201 on: December 28, 2014, 02:49:19 AM »
Love it except that I cannot disable automatic updates?
Yes I need to, I am in the jungle in Panama and I am bandwidth impaired.
I have found the selection of where you SHOULD be able to clear the relevant boxes but the changes are not saved and the updates continue.

???

Offline schmidthouse

  • VIRUS FREE A Long Time (beta tester)
  • Avast Evangelist
  • Ultra Poster
  • ***
  • Posts: 5598
  • When you think you know, Think Again
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #202 on: December 28, 2014, 05:33:58 PM »
Boe and Mike
Start your own topics, you are more likely to get assistance if your posts are  not buried in this large Topic. :)
***HP ENVY 15K LT W10 Pro 64Bit/750GB HD/16GB Ram/Avast Prem.bc/VS/ASB beta/Mbam/Secureline/SANDBOXIE/Prey Project
**HP Compaq 8510p LT W10 Pro 64Bit/1TB HD/8GB Ram/Avast Prem 19.4.2374/VS/ASB/Mbam/SecureLine/SANDBOXIE/Prey Project 
     
*Dell Inspiron XPsp4 PRO 32Bit/2.5GB Ram/Avast(since 2002)18.8.2356/OSA/WP/Comodo FW 3.14/Secureline/Comodo IceDragon v.40
<LAYERED SECURITY SOFTWARE PROTECTION + MCShield on all OS's>

Offline mike149

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #203 on: December 28, 2014, 06:31:17 PM »
Thanks, I already did, and the reply I got was "Go to Settings>Update>and select as required" BUT IT DOES NOT WORK, so perhaps I should submit a bug report??

Offline Julian-Courtney

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #204 on: December 29, 2014, 03:30:58 AM »
I've been trying to upgrade Avast Free to Avast Internet Security (Windows 8) through the Avast app, and all I get is window with a loading indicator. The price to buy through the app is considerably less expensive than through the Avast website, so that's why I'm trying to go that route. Is there a known issue? If so, please advise.

Thanks!

Hi all,
we're glad to announce that we've just released AVAST 2015 SP1 (service pack1) - build number 10.0.2208.

Here is the list of major changes/improvements:

* Fixed problem with missing NG component under certain circumstances
* Fixed a bug in the keyboard driver causing problems with keyboards
* Better compatibility of the WebShield with some https pages (e.g. spotify, waze, etc.)
* SecureDNS - better logic of server selection resulting in performance improvements
* Fixed reported crashes

Download locations

http://files.avast.com/iavs9x/avast_free_antivirus_setup.exe
http://files.avast.com/iavs9x/avast_pro_antivirus_setup.exe
http://files.avast.com/iavs9x/avast_internet_security_setup.exe
http://files.avast.com/iavs9x/avast_premier_antivirus_setup.exe

avast! cleaner:
http://files.avast.com/iavs9x/avastclear.exe

It should be possible to install this version on top of your existing avast! installation (all settings should be preserved). Or you can use in-product updater.

Enjoy this release!

Pavel

Offline Sa[i]reS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #205 on: December 29, 2014, 10:30:28 AM »
Anyone can check this AIS dpc latency after ~20 hours uptime?
Because on my 3 pc I have the same dpc latency bug with NDIS.sys ...
This is the problem with bugged firewall driver.
And how I can recommend it ?

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 81175
  • No support PMs thanks
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #206 on: December 29, 2014, 05:11:22 PM »
I've been trying to upgrade Avast Free to Avast Internet Security (Windows 8) through the Avast app, and all I get is window with a loading indicator. The price to buy through the app is considerably less expensive than through the Avast website, so that's why I'm trying to go that route. Is there a known issue? If so, please advise.

Thanks!

<snip quote>

Hi Julian
I would suggest starting a new topic for your problem or it is likely to get buried in this already large topic and we will try to help there.
WinXP ProSP3/ Core2Duo E8300/ 4GB Ram/ avast! free 18.5.2342/ Firefox ESR, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro7.11.0/ DropMyRights/ WinPatrol+/ Drive Image 7.1/ SnagIt 10.0/ avast! mobile security
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 19.4.2374/ WinPatrol+/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro7.11.0/ WinPatrol+/

Offline ryleah

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #207 on: December 30, 2014, 04:23:35 AM »
A bit late to the party, but I was having issues with HTTPS sites in Chrome and discovered that the certificate found at AVAST Software\Avast\wscert.der  is valid starting 12/30/2014.  If anyone's turned off HTTPS scanning to solve the problem you will be able to turn it back on as of tomorrow.

Offline Foola

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #208 on: December 30, 2014, 12:51:21 PM »
HTTPS scanning Enabled
https://forum-en.msi.com/index.php
NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID (Chrome)

https://register.msi.com/
Avast WebShield Block this Website (certificate invalid)

HTTPS scanning Disabled
Work fine
« Last Edit: December 30, 2014, 12:53:06 PM by Foola »

Offline ChartFreak

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: AVAST 2015 SP1 (10.0.2208)
« Reply #209 on: December 30, 2014, 02:59:22 PM »
Hi avast team,
I joined avast yesterday and are very satisfied.

Just one thing that is wrong in the user interface:
If you have more files in the virus chest that can be displayed on screen a scroll bar is shown. This is right. But if you delete some files from the chest so that all files fit in the window the scroll bar still exists. It redraws only if I try to scroll then it vanishes, which is good.

Could you please check on deleting if all files do fit an if yes just disable the scroll bat.
Thanx.
Greetings from Germany