Author Topic: Any problems with 4.7.892?  (Read 17160 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vlk

  • Global Moderator
  • Serious Graphoman
  • **
  • Posts: 11665
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Any problems with 4.7.892?
« on: September 26, 2006, 02:02:30 PM »
Hi guys,

I'd like to hear your opinions on the new avast build, 4.7.892. So far, we haven't had much feedback - so I'm really curious if this is because it's so perfect or  because no one actually found a moment to report something... ;)


Thanks :)
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline Bluesman

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 894
  • Amiga Power!
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #1 on: September 26, 2006, 02:15:15 PM »
Hi guys,

I'd like to hear your opinions on the new avast build, 4.7.892. So far, we haven't had much feedback - so I'm really curious if this is because it's so perfect or  because no one actually found a moment to report something... ;)


Thanks :)
Vlk

I have just installed it, will check it more closer tonight. I am happy to see the swedish language :) (but I found a spelling error, will look after more later, where can I send some feedback about the swedish translation?)

Thanks for a great software!  :)

Keep up the good work!
"The blues are the roots, everything else is the fruits" -Willie Dixon

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11710
    • AVAST Software
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #2 on: September 26, 2006, 02:41:10 PM »
Any typos in any language versions are welcome by me ;)  (e.g. as private message)
If you send me also the corrected version, I'll just fix (replace) the errors. If it's a bigger problem (I mean, something like "This term, occurring on almost every line, should be changed into some other term through the whole program"), I can forward your suggestions to the respective translator.
Thanks!

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67269
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #3 on: September 26, 2006, 02:51:05 PM »
I'm really curious if this is because it's so perfect or  because no one actually found a moment to report something... ;)
I did not find anything to report on XP SP2.
Maybe I have some time to test on Vista tomorrow  :)
The best things in life are free.

Offline Abraxas

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 730
  • Perseverance Furthers...
    • PCLinuxOS-Forums
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #4 on: September 26, 2006, 06:52:44 PM »
Hi guys,

I'd like to hear your opinions on the new avast build, 4.7.892. So far, we haven't had much feedback - so I'm really curious if this is because it's so perfect or  because no one actually found a moment to report something... ;)


Thanks :)
Vlk

Auto-Update worked fine.
Prompted to Re-Boot.
No problems at all . Nice work , all my settings have been retained , Email scanner works , inserts note of "clean message" as I've set it to previously .
Scanners all working very nicely as they should from prior experience , so all's well downunder  :)
Thanks for a great new Avast!  8)

Offline essexboy

  • Malware removal instructor
  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 40632
  • Dragons by Sasha
    • Malware fixes
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #5 on: September 26, 2006, 07:13:58 PM »
Quote
Any problems

NO works like a dream as usual.  Thank You  8)

Offline jan paul

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #6 on: September 26, 2006, 07:46:47 PM »
No works fine!

Jan Paul.

Offline buttoni

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 131
  • I love rat terriers!
    • Buttoni's Low-Carb Recipes
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #7 on: September 26, 2006, 08:16:40 PM »
Working fine for me, even with my new Comodo PF installed just Sunday! 

FYI, no problems with Avast & new Comodo during/after that install, either.   :D 
I only run Web, Standard, InternetEmail & Network Shields.  I turned off the on-access scanners during the off-line CPF install, just to be safe.   All ran smoothly when I reboooted and no red x over a-ball.   ;) All 4 scanners running.   I was sure relieved, I can tell you.  :D
System Specs:  Hp Pavilion p6270z quad core; 2.6 GHz; 8GB DDR3 ram; Win7x64 Home Premium; FX 3.6; DSL 2Wire 1800 router; Yahoo Web Mail; MVPS Hosts; Comodo FW (D+ enabled); Avast5 AV Free Ed; SuperAntispyware Pro; Windows Defender; MBAM on demand.

Offline MikeBCda

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2251
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #8 on: September 26, 2006, 09:29:24 PM »
Just got it in this morning, so haven't really run it through its paces except for the email provider and standard shield.  But looks good so far.
Intel Atom D2700, 2 gig RAM, Win 7 x64 SP1 & IE-11, Firefox 51.0
(default). 320 gig HD, 15Mb DSL, Win firewall, Avast 12.3.2280 free, SpywareBlaster, MBAM Prem., Crypto-Prevent

Offline Rick F

  • Poster
  • *
  • Posts: 419
  • _______
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #9 on: September 26, 2006, 11:00:41 PM »
Just updated to 4.7.892 today.  All is working fine on my old Win98-SE machine.

Thanks guys.  :)
Dell Dimension; Intel-core2 duo; WinXP Media Ctr; 2.8ghz - NTFS; 1-Gig Ram; NVIDIA GeForce 7300LE; Firefox 19.0.2; OE-6; ZA-7.0.302; avast 6.0.1367; / DropMyRights / MalwareBytes-Free / Symantec LiveState Recovery Desktop 6.0 / (using WOT), MVPS HOSTS file, SpywareBlaster, WinPatrol PLUS,

Offline clweb

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 25
  • I am not a number, I am a free man !
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #10 on: September 26, 2006, 11:21:46 PM »
Everything OK with XP SP2
 ;D
Be seeing you,
Claude

Offline jrukim

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • I'm a llama!
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #11 on: September 27, 2006, 11:58:24 AM »
So far so good

Offline play75010

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #12 on: September 27, 2006, 01:07:11 PM »
Hello.

I've just sent a message to support but I'll try my luck here too.

I'm running 4.7.892 (French version).

Since this morning (software update), I cannot seem to be able to reply using Outlook 2002 to e-mails using MS-Word 2002. If I deactivate email protection in AVAST, then everything is fine. If I activate it again, then Outlook freezes. I'm running XP Pro (SP2) and both SP3s of Outlook and MS-WORD.

Any help would be appreciated.

PS: this all worked fine until this morning.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67269
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #13 on: September 27, 2006, 01:33:20 PM »
Since this morning (software update), I cannot seem to be able to reply using Outlook 2002 to e-mails using MS-Word 2002. If I deactivate email protection in AVAST, then everything is fine. If I activate it again, then Outlook freezes. I'm running XP Pro (SP2) and both SP3s of Outlook and MS-WORD.
Check if the avast plugin is not disabled into MS Outlook:

Outlook 2003 > Help > About > Disabled items
Outlook 2000 > Tools menu > Options > Other > Advanced Options > Add-In Manager

And if your firewall is not blocking ashMaiSv.exe (Internet Mail provider).
The best things in life are free.

Offline AleCalixto

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • AleCalixto
Re: Any problems with 4.7.892?
« Reply #14 on: September 28, 2006, 01:21:26 PM »
Vlk,

Seems to me that 892 is perfect for Vista!!! Security Central alerts, Outlook 2007 plug-in and so on... Awesome!

Congratulations, you guys were one of the first programs to adapt perfectly to Vista, Beta2, then RC1... I still have a lot of imcompatible ones such as VNC, Nokia PC Suite and Sun Java (!!!), for example.

Regards,
Alex