Author Topic: beeping sound  (Read 17115 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

emilemma

  • Guest
Re: beeping sound
« Reply #30 on: November 10, 2011, 11:20:17 PM »
sorry, i cannot find 'additional options' of which you speak..
to send the scan results..

many thanks.. ???

Gargamel360

  • Guest
Re: beeping sound
« Reply #31 on: November 10, 2011, 11:33:33 PM »
When making a post, see highlighted area in attached pic.

emilemma

  • Guest
Re: beeping sound
« Reply #32 on: November 11, 2011, 03:43:39 PM »
sorry about the confusion here...
having some other problems... will get back to you later..

many thanks..

here are the requested logs...

again, many thanks..
« Last Edit: November 11, 2011, 10:35:03 PM by emilemma »

emilemma

  • Guest
Re: beeping sound
« Reply #33 on: November 16, 2011, 05:52:26 PM »
has anyone had a chance to look at this yet???

many thanks..

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76181
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: beeping sound
« Reply #34 on: November 16, 2011, 06:01:59 PM »
has anyone had a chance to look at this yet???

The last time i looked, there were no logs attached.
I'll ask EB to take a look at them.
W8.1 [x64] - Avast PremSec 22.6.7355.BC [UI.713] - Firefox ESR 91.10 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 91.10
Avast-Tools: Secure Browser 102.1 - Cleanup 22.2 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 22.2 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline CraigB

  • Avast Überevangelist
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 11157
  • No support PM's thanks
Re: beeping sound
« Reply #35 on: November 16, 2011, 06:11:52 PM »
I noticed in the OTL log you have comodo installed, is this just the firewall ? as it looks like the suite.

Just a thought ! does ACE utilities have any running background processes that give an audible sound ( beep ) while performing tasks ?
« Last Edit: November 16, 2011, 06:25:26 PM by craigb »

emilemma

  • Guest
Re: beeping sound
« Reply #36 on: November 16, 2011, 06:35:37 PM »
I have  comodo FW & defense, but NO AV

ace utils only runs when i start it...as far as i know ace does not issue beeps for any reason when running..

it is not running in bkground when avast is running..

many thanks..
« Last Edit: November 16, 2011, 06:37:32 PM by emilemma »

Offline essexboy

  • Malware removal instructor
  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 40605
  • Dragons by Sasha
    • Malware fixes
Re: beeping sound
« Reply #37 on: November 16, 2011, 09:58:49 PM »
No apparent malware in the logs... Have you tried disabling the windows sounds in control panel ?  Does that stop it, if so then re-enable one at a time until you find the culprit


emilemma

  • Guest
Re: beeping sound
« Reply #38 on: November 16, 2011, 11:00:17 PM »
turned off all sounds as you suggested, but to no avail..
still receiving 6 beeps even with ALL sounds off...

« Last Edit: November 16, 2011, 11:17:01 PM by emilemma »

ady4um

  • Guest
Re: beeping sound
« Reply #39 on: November 16, 2011, 11:08:35 PM »
I'm starting to think that some Avast's developer should comment here, whether there is some command line argument or some situation where this "beep" behaviour should be expected or if it can be otherwise changed; specially keeping in mind that this is happening with Avast running from command line only (not when ran from GUI).

emilemma

  • Guest
Re: beeping sound
« Reply #40 on: November 16, 2011, 11:22:32 PM »
that sounds like a good idea...i checked every sound in the control panel & none of them issue six beeps as a sound to begin with...

as i said b/4, i turned off ALL sounds & still receive
the six beeps when running the command line...
************************************************************
new info...

did some more testing and discovered this...

if i run the cmd line(ashcmd "*RTK-FULL" /_> C:\filename.txt), which sends output to filename.txt instead of cmd line screen, there is NO BEEPING!!!!

but, when i run cmd line(ashcmd /@=taskname), which is also
specified as a *RTK-FULL scan in the taskname settings and,
which has a report name specified in the taskname settings,
i get the 6 beeps...

VERY, VERY STRANGE!!!

many thanks...
« Last Edit: November 17, 2011, 04:20:18 AM by emilemma »

Offline pk

  • Avast team
  • Super Poster
  • *
  • Posts: 2085
Re: beeping sound
« Reply #41 on: November 17, 2011, 08:57:13 AM »
emilemma: thanks, i'll try to fix it. Would you mind sending me your c:\filename.txt file (scan log) to kurtin@avast.com? Thanks.

emilemma

  • Guest
Re: beeping sound
« Reply #42 on: November 17, 2011, 03:54:22 PM »
i am sending it very shortly...

hope you find the problem...

many thanks...

emilemma