Author Topic: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1364 **  (Read 151871 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline freeforever03

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1364 **
« Reply #330 on: November 25, 2011, 08:42:11 AM »
I just used the update function of v6.0.1356 to upgrade to v6.0.1364. The update went smoothly and after a reboot, everything appears to be working. My system is Windows 7 Ultimate (X86).

Offline rambo1940

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 199
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1356 **
« Reply #331 on: November 25, 2011, 09:14:38 AM »
How did you test if it is working ?

As i have never seen it work or know how to make it work other than run the test tool which said "modify the system"
I cannot answer your question.
Thank you for your interest

Online NON

  • Japanese User
  • Avast Überevangelist
  • Ultra Poster
  • *****
  • Posts: 4947
  • Whatever will be, will be.
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1364 **
« Reply #332 on: November 25, 2011, 10:13:20 AM »
Updated from 6.0.1356 Free. So far no problems. :)
Main: Win10 Pro 21H2 64bit / Core i5-7400 3.0GHz / 16GB RAM / Avast 21 Premium Beta(Icarus) / Comodo Firewall (testing again)
Mobile: Win10 Pro 21H1 64bit / Core i5-3340M 2.7GHz / 8GB RAM / Avast 21 Free / Windows Firewall Control

Avast の設定について解説しています。よろしければご覧ください。

Offline Sparxx

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 338
  • www.romanism.ro
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1364 **
« Reply #333 on: November 25, 2011, 10:47:20 AM »
Hi all  :)
Installed the new 6.0.1364 on top of 1289(the last stable version) and after the reboot the registration info dissaperead, now my antivirus says ”you have 30 days to register”.

Btw, the installation method was ”installing over the stable one”
« Last Edit: November 25, 2011, 10:50:22 AM by Sparxx »
|| MB : Gigabyte GM880-UD2H || CPU : AMD Athlon II 620 || GPU : Sapphire Radeon R9 270X || RAM : 6 Gb DDR3 1600 ||  HDD : 250GB/500GB/1TB || OS  :Windows 8.1 Professional x64 || Avast IS 9 ||

Online NON

  • Japanese User
  • Avast Überevangelist
  • Ultra Poster
  • *****
  • Posts: 4947
  • Whatever will be, will be.
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1364 **
« Reply #334 on: November 25, 2011, 12:00:21 PM »
Autosandbox is not working for RAM drive (worked as Removable media)... :(
Autosandbox works on normal HDDs.
Main: Win10 Pro 21H2 64bit / Core i5-7400 3.0GHz / 16GB RAM / Avast 21 Premium Beta(Icarus) / Comodo Firewall (testing again)
Mobile: Win10 Pro 21H1 64bit / Core i5-3340M 2.7GHz / 8GB RAM / Avast 21 Free / Windows Firewall Control

Avast の設定について解説しています。よろしければご覧ください。

Offline Gandalf1369

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 234
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1364 **
« Reply #335 on: November 25, 2011, 01:02:24 PM »
Autosandbox is not working for me either.  Tried running "autosandboxme.exe" and "OTL.exe" and neither one invokes the autosandbox feature of avast.  Currently running 6.0.1364 free.  Checked the settings and Autosandbox is enabled and set to "ask".
Windows 10 (64bit); 8GB RAM; Malwarebytes Anti-Malware Pro; avast Free (latest version)

Offline colinlw

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1364 **
« Reply #336 on: November 25, 2011, 01:17:51 PM »
Just installed the latest free antivirus 6.0.1364 beta over 6.0.1289 and it did not do it as an update but a fresh install, and i had to re-register it again !

This is on a windows 7 32bit netbook.

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11808
    • AVAST Software
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1356 **
« Reply #337 on: November 25, 2011, 02:09:14 PM »
OK correction, it works on my system, but not on anything that is on my pc...so if I run autosandboxme.exe from a flash drive, I get the popup...(from what I can tell)

I'm slightly confused by your posts :)
So, which is it - the autosandbox popup doesn't appear at all, or it does but (after selecting to sandbox the application) it doesn't get sandboxed?

Offline weymouth1950

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1364 **
« Reply #338 on: November 25, 2011, 03:30:56 PM »
Just installed update to 6.0.1364 no problems at all (straight update and re-boot)
Windows XP Home SP3

Offline reisender

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 87
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1364 **
« Reply #339 on: November 25, 2011, 03:55:37 PM »
Free Version On-line Update from 1356.
All OK inclusive Auto Sandbox (Red Border and no System  modification)

My System: WIN 7 64 Bit

Nice Weekend
Christian
Intel Core i5 4670K , 8GB RAM, Win 8.1 Pro 64bit, 128 GB SSD & 3 TB HDD, avast! 2014 Security Suite, Firefox

Offline gdiloren

  • Advanced Poster
  • **
  • Posts: 1178
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1364 **
« Reply #340 on: November 25, 2011, 05:23:25 PM »
Free Version On-line Update from 1356.
All OK inclusive Auto Sandbox (Red Border and no System  modification)

My System: WIN 7 64 Bit

Nice Weekend
Christian

Same here. Updated from previous 1356. AutoSandbox is working like a charm.  Everything OK. 8)
Avast protects well!!!

Offline spg SCOTT

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 4124
  • There is no magic, only lost physics
    • spg SCOTT
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1356 **
« Reply #341 on: November 25, 2011, 06:24:39 PM »
OK correction, it works on my system, but not on anything that is on my pc...so if I run autosandboxme.exe from a flash drive, I get the popup...(from what I can tell)

I'm slightly confused by your posts :)
So, which is it - the autosandbox popup doesn't appear at all, or it does but (after selecting to sandbox the application) it doesn't get sandboxed?


Sorry. :)

ok...I'll try and describe it better.

C:\Users\Scott\autosandboxme.exe No AutoSandbox prompt, it just runs
C:\Users\Scott\Desktop\autosandboxme.exe No AutoSandbox prompt, it just runs
F:\autosandboxme.exe I get an autosandbox prompt (F:\ is a flash drive)


I did have an issue with Fences but this is different (I think). Even running from explorer the file does not get any sandbox alert.

Window 7 64 bit
avast Free 6.0.1364
« Last Edit: November 25, 2011, 06:26:36 PM by spg SCOTT »
“There is a computer disease that anybody who works with computers knows about. It's a very serious disease and it interferes completely with the work. The trouble with computers is that you 'play' with them!”Richard Feynman

Offline Gandalf1369

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 234
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1364 **
« Reply #342 on: November 25, 2011, 06:38:02 PM »
After reading the above post I tried something similar. . . .

C:\Users\Bob\Downloads\autosandboxme.exe -> program just runs, i.e. no Autosandbox prompt nor red outline
C:\autosandboxme.exe                     -> program just runs, same as above
F:\autosandboxme.exe                     -> prompt from Autosandbox appears, and program has red outline when run as it should

Hopefully this helps identify where the problem might be . . . .

EDIT: same thing happens when using OTL.exe as the test file
« Last Edit: November 25, 2011, 06:43:32 PM by Gandalf1369 »
Windows 10 (64bit); 8GB RAM; Malwarebytes Anti-Malware Pro; avast Free (latest version)

Offline JuninhoSlo

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 849
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1364 **
« Reply #343 on: November 25, 2011, 06:39:22 PM »
Thank you for Avast Free 6.0.1364

Offline reisender

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 87
Re: ** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1364 **
« Reply #344 on: November 25, 2011, 08:38:04 PM »
After reading the above post I tried something similar. . . .

C:\Users\Bob\Downloads\autosandboxme.exe -> program just runs, i.e. no Autosandbox prompt nor red outline
C:\autosandboxme.exe                     -> program just runs, same as above
F:\autosandboxme.exe                     -> prompt from Autosandbox appears, and program has red outline when run as it should

Hopefully this helps identify where the problem might be . . . .

EDIT: same thing happens when using OTL.exe as the test file

Hello,

confirmed with Win 7 64Bit
If I start the Program from Drive D it works. If I start it from Systemdrive C it starts without Autosandbox prompt.

Greetings
Christian
Intel Core i5 4670K , 8GB RAM, Win 8.1 Pro 64bit, 128 GB SSD & 3 TB HDD, avast! 2014 Security Suite, Firefox